Přejít na obsah

marsiano

Uživatel
  • Počet příspěvků

    180
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

marsiano naposledy zvítězil 2. Duben 2010

marsiano nejvíce like obsah!

Návštěvy profilu

1 864 zobrazení profilu

Oznámení marsiano

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

13

Popularita

  1. Zdravím, víte někdo zda jde kalibrovat ukazatel stavu paliva? Na jedné O3 ukazatel ukazuje špatně, nezobrazí plnou nádrž. Někdy si ukazuje sám co chce.
  2. Víte někdo jaký je rozdíl mezi Smartlink a Smartlink+? Mám ve voze jednotku mib2 a píše to tam pouze Smartlink. Po připojení nové aplikace Myskoda mi to však na píše že vozidlo není vybaveno Smartlink+. Předchozí aplikace škoda OneApp a Myškoda mi fungovali bez problémů.
  3. Je tu někdo kdo spravuje https://www.poi-radary.eu/? Už delší dobu je ve Stráži nad Ohří úsekový radar který posílá dosti výškově pokuty i za překročení o 1km/h (po odečtení tolerance 3km/h). V poi radarech však stále není zaveden.
  4. Jen pro zajímavost, vrátil jsem na mobil zpět Android 9 a vše zas funguje. Je funkční MirrorLink, 100% zrcadlení telefonu a u Android auto funguje hlasové ovládání, asistentka odpovídá česky.
  5. Ta apka full mirrorlink fl. je jen částečně řešení. Předtím šlo mobil připojit a spustit jakoukoliv aplikaci v mobilu. To nejspíš s aplikací full mirrorlink fl. možné nebude. Jak to vidím, jediné řešení bude koupit si jinej telefon kde nebude aktualizace na Android 10.
  6. Já mám Columbus a využíval jsem právě převážně ten mirrorlink, například videoklipy z YouTube a nebo WhatsApp. Kde šlo pohodlně psát zprávy hlasově. Android auto mi přišlo k ničemu krom Google map i když ty jdou spustit i přes aplikaci od škody one app.
  7. Promiň asi jsme to s toho moc nepochopil. AA se aktualizovalo před pár dny a nic se nevyřešilo. Kéž by to vyřešila brzká aktualizace A10 ale moc tomu nevěřím. Navíc o AA mi tolik nejde spíše o ten mirrorlink. Zajímalo mě právě jestli někdo neví nějaké řešení jak to obejít. Vím že by mělo fungovat na A10 Mirrorlink přes apku full mirrorlink, ale to pro mě není řešení. Chtěl bych to tak jak to bylo dříve.
  8. Po aktualizaci na android 10 mi přestalo fungovat mirrorlink, dříve jsem měl v mobilu staženou apku Back button, připojil jsem telefon k autu zapnul mirrorlink a spustil třeba One app a klikl na displeji na tlačítko back a rázem jsem měl zrcadlení svého telefonu a mohl pouštět jakoukoliv apku. Teď po aktualizaci na android 10 se mi už nezobrazí tlačítko back a není nijak možné zrcadlit telefon. Jdou pouštět pouze certifikované apky a ty jsou úplně k ničemu. Navíc Android auto teď vůbec nefunguje hlasové ovládání, pokaždé to řekne nesrozumitelnou angličtinou něco ve stylu že to není pro tuto zemi dostupné. Věděl by někdo jak vyřešit tyto problémy?
  9. Začalo mi nějak blbnout startovaní na O3, 2.0tdi - dsg - kessy. Vždy ale jen když je ohřátý motor a ujedu nějakou vzdálenost. Zhasnu motor a pak chci opětovně nastartovat, tak auto jakoby zatočí startérem ale motor nechytne. Většinou stačilo opět stisknout tlačítko na startování a motor chytnuk, ale dnes uz nic. Jedině co pomohlo bylo pohnutí pákou dsg například na D a zpět na P a pak to nastartuje bez problémů. Napadá někoho na co se zaměřit?
  10. Už se zjistilo, zda by takto mohl fungovat Lane Assist i u O3 před face? Nějaká možnost aktualizace nebo úprava softwaru?
  11. Mám úplně stejnou závadu po výměně čelního skla v autorizovaném servise Škoda. Relé cvaká a sklo nehřeje. Když vypnu automatické přídavné topení, tak okno hřeje, též převážně od prostředka (což je asi normální). V autorizovaném servisu mi řekli, že je to tak údajně normální, prý když je zapnuté automatické přídavné topení, tak nefunguje výhřev čelního skla. Což je blbost, jelikož před výměnou mi to fungovalo. Věděl by někdo co s tím? Případně jak jsi to vyřešil Bury?
  12. Závady se objevovali nepravidelně, včera jsem je smazal a náhle přestalo čtení značek fungovat. Začala se objevovat závada rozpoznávání dopravních značek je nyní omezené. Kamera během jízdy značky přečte a zobrazí je na displeji, ale nefunguje komunikace s navigací. V jednotce A5 a F5 se nezobrazuje žádná závada. Nevím zda by mi s tím dokázal pomoci autorizovaný servis, vzhledem k tomu, že mám měněnou MIB jednotku. Měl by někdo nějakou radu?
×
×
  • Vytvořit nový...