TomASS! Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 no a jeden jsem právě vyměnil a ten to nebyl tak prvně myslíš že mám zkusit ten druhej čep než to uložení tlumičů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 no a jeden jsem právě vyměnil a ten to nebyl tak prvně myslíš že mám zkusit ten druhej čep než to uložení tlumičů? No tak zkus ty čepy odzkoušet jestli mají vůli, vezmi nejlépe pajcr a zahejbej s ramínkama jestli mají vůli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 20. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Takže čepy i ramena v pohodě, všechno se to vyndalo a kousek po kousku zkontrolovalo a v pohodě!Tak fakt nevíme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Takže čepy i ramena v pohodě, všechno se to vyndalo a kousek po kousku zkontrolovalo a v pohodě!Tak fakt nevíme! No tak to ti fakt už neporadim, když to nedělají čepy, ani brzdy, pak je ještě možnost že by to dělali tlumiče, nic jinýho mě už nenapadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Ještě je teďka podezření že by to mohlo být uložení tlumiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 14. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Pánové takže bylo to uložení tlumiče! Svinstvo jedno! teď je to zas krása bez jakýhokoliv bouchnutí! Ale že to dalo práce, než se na to přišlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Pánové takže bylo to uložení tlumiče! Svinstvo jedno! teď je to zas krása bez jakýhokoliv bouchnutí! Ale že to dalo práce, než se na to přišlo! Jak jsi poznal,že to je uložení tlumiče..tím,že jsi to vyměnil a už to nebouchalo nebo se to dá nějak poznat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 (editace) u me to vzdy dopadlo na cep nejakyho ramene...takze vymena ramene.Ale poznat ktery klepe... Editováno: 20. Prosinec 2010, autor: PetrKV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shreek Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Ahoj všichni Superbáci ... :-D, mám problém, při prudším brzdění na rovině se mi z levé přední strany ozve rána, ta samá rána se mi ozve i když couvám a mám vytočené kola vpravo. Na homoklouby mi to nepříjde, protože se ozve vždycky jen jedna rána a pak už nic. Tak samo cítím, že když se rozjíždím a mírně se nadzvedne předem, tak jako by tam někde byla vůle, ale vůbec nevím odkud to může být .... ????? Připadá mi to, jakoby byla někde vůle v pohybu nahoru a dolů..... Ramena mám nové, čepy řízení nové i levý přední tlumič. Jediné co jsem neměnil jsou tyčky řízení a uložení tlumiče.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.