Publikováno Prosinec 30, 200915 r Nikde zde na webu jsem nenašel kontakt na nějákého levného autolakýrníka z Prahy. Tak prosím doporučte někoho kdo levně lakuje a je z Prahy. Děkuji
Leden 15, 201015 r Jelikož jsem se na své octě taky podepsal,tak by mne to taky zajímalo.Samozřejmě chci pořádný lak,ale ty částky co chtěj v or.servisu jsou nevídané.Hledám solidního lakýru za solidní peníze.
Leden 20, 201015 r Autor To tady nikdo nemá kontakt na lakýrníka který je šikovný a dělá za rozumné ceny?
Leden 20, 201015 r Má jenže, kdyby jsem dal někdo na něj kontakt tak dostane varování. Bohužel tohle fórum je komerční.
Leden 21, 201015 r Má jenže, kdyby jsem dal někdo na něj kontakt tak dostane varování. Bohužel tohle fórum je komerční. myslím, že docela přeháníš, za kontakt na lakýra a podobný lidi se nikdy netrestalo
Leden 11, 201114 r autolakyrnik praha cena domluvou v pripade zajmu pište na autolakyrnikVeteranu@seznamNapište mi e-mail.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.