egos_cz Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Nikde zde na webu jsem nenašel kontakt na nějákého levného autolakýrníka z Prahy. Tak prosím doporučte někoho kdo levně lakuje a je z Prahy. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobra Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Jelikož jsem se na své octě taky podepsal,tak by mne to taky zajímalo.Samozřejmě chci pořádný lak,ale ty částky co chtěj v or.servisu jsou nevídané.Hledám solidního lakýru za solidní peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
egos_cz Vloženo 20. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2010 To tady nikdo nemá kontakt na lakýrníka který je šikovný a dělá za rozumné ceny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Má jenže, kdyby jsem dal někdo na něj kontakt tak dostane varování. Bohužel tohle fórum je komerční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 tak si to číslo pošlete přes SZ......ne....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Má jenže, kdyby jsem dal někdo na něj kontakt tak dostane varování. Bohužel tohle fórum je komerční. myslím, že docela přeháníš, za kontakt na lakýra a podobný lidi se nikdy netrestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 zkus se podívat sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=lakovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda a50 Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 autolakyrnik praha cena domluvou v pripade zajmu pište na autolakyrnikVeteranu@seznamNapište mi e-mail.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda a50 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 autolakyrnik Praha v pripade dotazu pište na autolakyrnikVeteranu@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.