Fire Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Ahoj, mám problém na oktávii TDI PD 2001 s brzdama. Po dvou dnech a více stání má auto tendenci jakoby nebrzdit....pak párkrát více šlápnu na brzdový pedál a je po problému... jen to brždění napoprvé je velice slabé, nechce se tomu prostě, v čem může být problém ? ....brzdovka stará cca rok... děkuji za názory Mrknutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 To je normál, zreznou ti kotouče a než se očistí, tak to blbě brzdí. Mi stačí jen umýt auto a nevysušit kotouče a nebrzdí to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 31. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 kéž bys měl pravdu no.... !!!! snad jo, ale nezdá se mi to, nikdy mi to nedělalo no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Souhlasím s Woodym, potom stačí ale párkrát zabrzdit a je to v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Mají pravdu neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 A když jsme se spletli tak SORRY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 31. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 dobře, ale jak tento "neduh" odstranit ? přece nemůžu spoléhat na to, že auto brzdí až "napodruhé" .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Skontroluj si hadicu medzi vakuovou pumpou a posilovacom brzd. + Kontrola vakuovej pumpy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 31. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 můžeš prosím hodit foto.... ? díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Skontroluj hadicu k posilovacu brzd aj spetny ventil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefajs Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Nazdárek, nevím jestli je to něco podobného, ale na zadním levém kole mi nějak občas smrdí destičky na kotouči. Nemám zataženou ručku, předek a pravá strana je v poho. Je to první auto s kotoučema na zadku, a po delší době škodovka - měl sem naposled 120 LS a pak pár "francouzů". Poradíte čím by to mohlo bejt?? Díky moc (O1 - 2.0 4x4 AZH) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 zvednout zkusit jestli nejde ztuha kolo jestli jo koukni jestli chozí lano ruční brzdy (páka na třmenu se musí vracet a zustat cca 2mm od koncový polohy jestli je OK dej dolu brzdič zkus jak chodí vodítka brzdiče a jestli nejsou zatuhlý destičky v třmenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.