Radek Obadal Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 potřeboval bych zvýšit volnoběh protože mi to hezky bublá kolem 1000-1100 otáček, neporadí někdo??, mám elektronický plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Otacky sa menia podla teploty motora. Ak nastartujes studeny motor otacky 1100 su OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Tos mu teda poradil Na druhou stranu nechapu proc to vubec delat,jen kvuli tomu ze ti to bubla:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 asi mu je líto že mu to málo žere tak chce aby to bublalo a žralo víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 11. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2010 no v otáčkách 1200 mi jede turbo a občas to i střelí tak bych to chtěl nastavit volnoběh i za tepla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.