andrew25 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 zdar. viem ze to sem asi velmi nepatri ale potrebujem radu ako dat dole volant Seat Alhambra / myslim ze postup by mal byt asi rovnaky ako u OI / a ci pasuje volant z VW na Seat resp. volant z OI na Seat Alhambra r.v.2001 ... vopred dakujem za rady ... PS : mam kupeny volant z VW a v servise mi povedali ze sa to neda prehodit ... no co som sa informoval vraj by to malo byt bez problemov ... foto je volant ktory chcem dat do mojej Alhambry ... este raz dakujem ... pomohol by aj navod ako na to kde je to aj nazorne vyfotene resp. fotky postupu ako dat dole airbag a nasledne volant a ako postupovat naspat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Volanty su rovnake!!! Daju sa vymenit+ zamenit medzi sebou. Je to koncern VW.(SKODA,SEAT,AUDI,VW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 ja som si to tiez myslel no vcera som bol v servise KN - REAL K kde mi povedali ze to nejde nejake kablovanie je vraj ine ... takze neviem ... podla teba to teda pasuje na 100% ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Ked mas volanty rovnaky rocnik .Tak kable airbagu su rovnake. Kable -konektor sa daju aj prepinovat,preletovat.[a ttachment=175438:VOL5.jpg] Volanty sa odlisuju len znakom na airbagu ale pasuju a daju sa zamenit navzajom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 ja mam Alhambru rocnik 2001 ale z akeho rocnika VW je ten volant co mam doma to neviem ... moze byt aj v tom chyba ? tento co som prilozil tam chcem dat a co som pozeral ine vyzeraju rovnako ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 (editace) Rok vyroby aj mesiac volantu mas vyrazeny na volante. Ten novy volant mas aj s airbagom.???? Editováno: 6. leden 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 (editace) cenzura Editováno: 21. leden 2010, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 prave som ho pozeral cisiel je tam dost ale ktory by mal byt rok a datum neviem a airbag k tomu nemam pretoze tam bo znak VW ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 (editace) Zde bylo rada i fotka, ale vzhledem k tomu, že majitel fóra mi cenzuruje příspěvky jsem ho nucen smazat. Editováno: 21. leden 2010, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 TAK ,TAK, Jak pise ZABIAK. Demontuj airbag z auta a vyskusaj ci pasuje do toho NOVEHO volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Rok vyroby mas v pravo hore medzi tou strunkou a torxovym srobom . je to v kruzku. mesiac/rok vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 (editace) Zde bylo rada i fotka, ale vzhledem k tomu, že majitel fóra mi cenzuruje příspěvky jsem ho nucen smazat. Editováno: 21. leden 2010, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 ok ale ako dat dole volant ? dajte nejaky navod ... foto volantu je z mojho auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Otočíš volant svisle a zespodu nahmatáš díru, když tam strčíš zrcátko tak hned uvidíš jak to tam drží, krátkým plochým šroubovákem vycvakneš jednu stranu, otočíš a vycvakneš druhou, bag ti sám vyskočí, odpojíš konektor a vyndáš, pak vezmeš klíč tísícihran č.12, povolíš šroub a sundáš volant Pokud nezapneš klíček tak OK, pokud ano, bude ti potom na palubce svítit kontrolka bagu, nutno potom vagem smazat závadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 ano ja mam uz seat alhambra r.v.2001 1.9 tdi 85kw ... toto je to cislo? takze by to malo pasovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 ANDREW: Ano to je rok vyroby volantu.VOLANT bol vyrobeny 09/2003 Jak demontujes volant. LINK: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...azTempomatu.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 ok este by som teda chcel vediet ci to bude pasovat ten volant r.v.2003 na moju Alhambru r.v.2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 PS : ako dam naspat air bag ? idem skusim to v garazi dat dole a uvidime ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Airbag poloz do volantu a zatlac-musi zacvaknut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 este jedna vec ma napadla volant je udajne z auta dovoz ale Anglicko cize bol na druhej strane ci tam nemoze nastat problem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 (editace) Skus a uvidis. !!!! VOLANT je ROVNAKY!!!!! Aj tak ten volant co mas na aute nedas dole nemas na to specialny kluc M 12. Editováno: 6. leden 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 (editace) . Editováno: 21. leden 2010, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 tak som dal dole air bag a tu su fotky skusil som aj ci pasuje airbag do toho noveho volantu a pasuje ... akym klucom sa uvolnuje volant ? ked sa da tak foto poprosim ...dakujem jedine co som si vsimol tak uchytenie tych kablikov je mozno ine --- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.