Leden 6, 201015 r CITAJ O PAR RIADKOU VYSSIE!!!! Je tam aj foto KLUCU na volant!!!! Oznacenie klucu je M 12. Upraveno Leden 6, 201015 r od PROCHY603
Leden 6, 201015 r Autor ok to mi je jasne ten kluc ale to uchytenie kablikou je ine ... viem ze si mi poslal kluce asi sme poslali rovnako prispevky ... len sa mi prosim ta pozri na zapojenie tych dvoch tenkych kalblikou ci je to ok ...
Leden 6, 201015 r Ty menis len volant a ten je rovnaky. Kabelaz ostava. Vid foto povodny volant a novy volat.
Leden 6, 201015 r Ano .Kluc kupis aj v obchode-zeleziarstvo. Skus tuto firmu v NZ. LINK: http://www.technia.sk/ Upraveno Leden 6, 201015 r od PROCHY603
Leden 6, 201015 r Autor este mam jednu otazku ohladne dalsieho problemu : PRETRHNUTY ZAVIT NA DVERACH CO DRZI DVERE ABY SA NEOTVORILI UPLNE asi sa to vola doraz ... mam pretrhnuty zavit pri karoserii cize neviem dotiahnut skrutky do karoserie ... ako to opravit ... dotiahnut nejdu tu pretocene ...
Leden 6, 201015 r Neviem co presne mas na mysli??? Hod foto. Na opravu strhnutych zavitou v karoserii , na motore , atd. sa pouziva opravna sada na zavity. LINK: http://www.helicoil.cz/
Leden 6, 201015 r Bud to opravis zavitovymi nahradami. link hore. Alebo odstrojis A stlpik .Kupis dlhsie sroby a das kontra maticu za poskodenu. Alebo zmenis zavit z povodneho M8 na M10 na A Stlpiku. Upraveno Leden 6, 201015 r od PROCHY603
Leden 6, 201015 r Autor myslis ze tie nahrady su ok ? no odstrojit ten stlpik by bolo asi dost roboty podla mna ... a ine riesenie ? ako zistim aku nahradu tam mam kupit ... a ako postupovat?
Leden 6, 201015 r Autor najlapsie by bolo zvacsit zavit na m10 ale ako sa tam dostat je tam malo miesta neviem ci sa tam dostanem ...
Leden 6, 201015 r myslis ze tie nahrady su ok ? no odstrojit ten stlpik by bolo asi dost roboty podla mna ... a ine riesenie ? ako zistim aku nahradu tam mam kupit ... a ako postupovat? Citaj poriadne odkazy!!!! Citaj cele tu: http://www.helicoil.cz/?co=opravy_zavitu
Leden 6, 201015 r najlapsie by bolo zvacsit zavit na m10 ale ako sa tam dostat je tam malo miesta neviem ci sa tam dostanem ... :kuk: Zves cele dvere z pantou a miesta tam budes mat dost na rezanie noveho zavitu .
Leden 7, 201015 r Ked povolis -oddelis len panty od seba tak tie dvere budu sediet-pasovat jak pred tim. Nepovoluj sroby ktore su na pantoch a idu do A stlpika+ do dveri. Hod sem foto vrchneho + spodneho pantu a ja ti presne vyznacim ktore matice treba len povolit. Pri demontazi dveri potrebujes: 1. Povolit matice -sroby na pantoch. 2. Demontovat obmedzovac dveri. 3. Rozpojit kabelaz na A stlpiku. Upraveno Leden 7, 201015 r od PROCHY603
Leden 7, 201015 r Autor takze volant som prehodil ale je problem s airbagom ... tie 2 cvoky kde sa zasuva airbag su trosku ine vid tie foto vyzsie ... co s tym ?
Leden 7, 201015 r Autor na prvej fotke je volant ktory tam bol a na druhej ktory som tam dal teraz ale to uchytenie airbagu resp. kde to ma zacvaknut je ine, rozdielne ... mozem ho tam napasovat alebo sa jedna o iny typ airbagu ... Upraveno Leden 7, 201015 r od andrew25
Leden 7, 201015 r Ak Ti sedi roztec tych kolikov, tak skus. Este musi sadnut aj tvar bagu, takto to tazko povedat.
Leden 7, 201015 r Autor nema ist nahodou do toho volantu airbag takyto resp. s takym zakoncenim co ma zaskocit do volantu ?
Leden 7, 201015 r Prostě vyndej ten bag, sundej ty pružinky z bagu a zkus ho zacvaknout do toho nového volantu. Buď to pude nebo ne. Jinak ty tyčky máš jiné no. Ty tyčky do toho nového volantu jsou správné na té fotce co si dal teď. Ale možná to bude sedět. Upraveno Leden 7, 201015 r od zabiak
Leden 7, 201015 r Autor ja si myslim ze to tam asi nenatlacim su to rozdielne diery ... nerozumiem tomu ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.