vaca80 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 mam octavii 1.9 tdi rv 01 a zajimalo by me jestli ta kontrolka co je na obrazku je ve vsech budicich pripadne jsou tam i nake jine? me tam totiz nesviti zadna tak se ptam.dik za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Tych kontroliek ti ma svietit viac!!! To auticko cervene svieti od vybavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 fiha tak kdepak je asi chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Kontrolka paliva, kontrolka brzd, kontrolka dobijania, kontrolka oleja, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 kontrolka paliva tam je,brzdy ne a mazani a dobijeni mam myslim kolem tachometru,je to mozne?pisu to z hlavy ale na 80 procent to tak mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Podla obrazku co si sem dal tak nemas nastartovany motor!!!! KONTROLKA DOBIJANIA MUSI SVIETIT!!!!! Zhasina az po nastartovani!!!!! Tu su navody : http://www.skoda-auto.cz/cze/service/docum...ges/do0609.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 ten obrazek nejsou moje budiky,to jsem objevil tady proto se na to ptam, me tam to auticko nesviti.tak mi to nedalo a byl jsem to omrknout,mame v rodine 2 totozne oktavky a to auticko nesviti ani v jedne.dale jsem zjistil ze v te me nesviti,auticko,kolecko a okolo carky,zrejme neco k brzdam,to je uprosterd.a u tachometru mi nesviti auticko s klicem oranzovy symbol.a dobijeni a olej mam taktez u tachometru ne v prostredku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 autíčko s klíčem ti musí svítit, to je imobilizér! dále otevřené dveře fungují u všech až od 3.generace komfortu u každého!!! kolečko a okolo čárky je kontrola brzdového obložení, to záleží na výbavě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 takze imobilizer ani signalizace dveri nesviti.da se na vagu zjistit je li to treba odpojeno nebo jsou jen v haji zarovicky?pocitam ze umyslne odpojeno je mozne,jedna se o dovoz z nemecka bez servisky s uplne novym volantem,coz me dost zarazilo na tachometru 130 000 ale rozhodovala cena takze jsem to vzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 (editace) asi bych protože to je nejlevnější zkusil vyměnit patronu spínací skříňky nebo máš problem s přístrojovou deskou. Ještě mě napadla možnost že máš verzi LX nebo Clasics a je možný že u nich hodně věcí vubec neni funkční ale imobiliser /auto s klíčkem) dobíjení, ruční brzda mazání by měly svítit pokaždý když zapneš zapalování Jinak auto bez servisní knížky a ještě dovoz je dost hazard abys nakonec hodně nelitoval Editováno: 6. leden 2010, autor: notobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 pripojit na diagnostiku a test akcnich clenu, jestli je kontrolky rozsviti kdyz ano, tak je spatne neco v aute, buchvi jak je to zapojeny kdyz ne, tak problem v budikach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 7. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2010 diky za radu zitra to prubnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 kdyz uz to bude na VAGu, tak zkus precist km z RJ motoru... (pokud jsou zmeneny v budikach budou nejspis i tam, ale tak pro info) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 7. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2010 tak to vubec netusim co tam navolit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 7. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2010 a jelikoz jsem uplnej tyditek zeptam se jeste,neda se tou funkci test akcnich clenu neco rozhazet? napr. nake nastaveni nebo tak.s vegem se teprve seznamuji tak se radeji zeptam aby to pak fachalo dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 test akčních členů můžeš provést kdykoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 nic tim nepokazis, bude ti to postupne psat co se ma hybat, nebo svitit (u jinych jednotek napr. cvakat nejaky rele), ty budes kontrolovat, ze se tek deje napr. si i overis, ze mas spravne nasazeny rucicky, pri testu budou ukazovat prostredek stupnice dokud nemenis kodovani nebo prizpusobeni, zadavas login, tak se neni ceho bat, to je jen zobrazovani informaci rekl bych, ze spis naopak, klidne si prohlidni merene hodnoty, jednotlive kanaly, at vis co tam je, treba se ti to nekdy bude hodit jestli jeste nemas, tak si z netu stahni VIS, ten ti hodne poradi a pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 tak jsem udelal ten test a vse maka tak jak ma jen ty dve kontrolky,otevreni dveri a opotrebovani brzd tam proste nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 a ten vis jsem hledal ale k nicemu jsem se nedopracoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 tak jsem udelal ten test a vse maka tak jak ma jen ty dve kontrolky,otevreni dveri a opotrebovani brzd tam proste nejsou Nie kazde auto ma tieto kontrolky. brzdy,dvere. Je to podla vybavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 (editace) mam eleganci tam by to byt melo ne? jinak jsem jeste prisel na to ze mi neblika ta cervena ledka pri zamceni dveri u cudliku na dverich ridice mozna to spolu souvisi. Editováno: 8. leden 2010, autor: vaca80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Nie kazde auto ma tieto kontrolky. brzdy,dvere. Je to podla vybavy. Tak pokud má 3G tak to tam musí mít! v Eleganci určitě... brzdy podle mně také.. podívej se k k přednímu kolu jestli ti kromě čidel k abs vede i drát na kontrolu brzdového obložení, popřípadě pošli kodování palubní desky.. a jestli ti nebliká kontrolka tak máš určitě špatné mikrospínače ve dveřích... nebo studené spoje v zámcích.. to má taky souvislost s tou kontrolkou ve dveřích.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 MILHAUSEK: Nemas pravdu!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 dvere a brzdy musi byt nakodovany, jinak je nekontroluje bez ohledu na cidlo u desticek pripoj se k budikum a nahore v okne je policko kde je napsany kodovani a je u nej jaky tam je ted cislo (viz obr, ten ma 142, nejaka jina RJ) http://www.vag-com.cz/vag-com_soubory/image012.jpg kontrolka imobilizeru, dobijeni, rucni brzda.... ty ti ted sviti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 (editace) jo to vse maka tedy podle tech akcnich clenu se rosvitilo vse.a maka to i ted,jen ty dve habrujou. tak ja mam to kodovani 02102 Editováno: 8. leden 2010, autor: vaca80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.