Milhausek Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 no máš pravdu že to nemá každé auto, já jsem chtěl pouze upozornit že kontrolka otevřených dveří byla až od MR01 - 3. generace komfortu... v Eleganci by to ovšem měl mít.. napiš jaké máš číslo komfortní jednotky - adresa 46 a jaké máš číslo palubovky a jeho kodování.. to nám řekne vše.. že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 (editace) no podle navodu od kolegy zdesim na predchozi strane jsem zjistil to kodovani a to je 02102 Editováno: 8. leden 2010, autor: vaca80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 nakodovany to je na: kontrola pasu, Evropa, QG0, a plno motoru aby to kontrolovalo brzdy a dvere, tak by tam melo byt 19 nazacatku misto 02 (01 brzdy + 02 pasy + 16 dvere) zmen kodovani na 19102 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 záleží jestli tam má čidla na deskách, dveře by to měly umět pokud má 3G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 kdyz to nema nakodovany v budikach, tak je jedno jestli ma nebo nema cidlo na neskach, to se mu nikdy nic nerozsviti volil bych postup: 1, nakodovat budiky na kontrolu dveri a brzd. desek 2, zkusit test akcnich clenu, jestli sviti kontrolka 3, podle vysledku 2 resit dalsi postup hledani, jestli budiky, nebo neco jinyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 tak to je na mě složitý to asi nezmáknu ale zeptám se... dám tedy-ve vagu dám 17 přístrojová deska pak dám kodování 07 a pak naskočí co? vím ptám se blbě ale fakt se to teprve učím a abych něco nerozjebal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 naskoci okynko, do kteryho napises novy cislo: 19102 a das ulozit, zepta se te to jestli si ses jistej na hlavnim okne se nahore zmeni kodovani a das test akcnich clenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 a při nejhoršm to vrátím zpět je to tak? jako že tam dám to staré kodování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 (editace) ano btw: melo by to cely byt v sekci elektrika Editováno: 8. leden 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 a ještě jeden dotázek,když to nakodoju na to 19102 a jakoby to tedy aktivuji abych mohl udelat ten test členu,neskurvím tím neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 (editace) je to blbost takhle zkoušet!! prostě se podívat jestli tam má dráty k deskám.. napoj se na adresu komfort systém 46 a řekni nám číslo jednotky.. jo a pokud si nakoduje desky a nebude tam mít čidla tak mu to bude svítit pořád!!!!!!!!! Editováno: 8. leden 2010, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 napoj se na adresu komfort systém 46 a řekni nám číslo jednotky- když já nevím jak tohle provést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 ve vagu vyber řídící jednotku s číslem 46 - bude tam centrální zamykání nebo také komfort systém.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 46 mám centrální stahovní oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 zil jsem v domeni, ze v desticce je dratek, ktery se, kdyz je desticka sjeta, dotkne kotouce, uzemni se, takze kdyz tam dam desticku bez cidla, tak neni nic uzemneny a nebude na palubce nic svitit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 no zni to celkem logicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 na kontrolu slouží dva vodiče,které když se rozpojí tak to na palubce začne svítit.. např. když máte kontrolu desek a koupíte desky bez čidel a na nezapojíte je tak to a palubce bude svítit pořád.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 9. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2010 takze jsem to byl vyzkouset a tady jsou me poznatky kdyz dam zmenit kodovani naskoci mi tabulka kde je napsano software kodovani 02102 kod opravny 22004 cislo importera -- kdyz tedy najdeu na zmenu kod,napisu tam 19102 dam ulozit tak se to jakoby znova nacte ta tabulka kde jsou akcni cleny,chyby a tak ale to kodovani tam opet skoci 02102 pak jsem se tedy napojil na tu 46 kde je kodovani 04097 a cislo jednotky si nepamatuji presne ale vim ze tam bylo neco jako G 01 nebo 3G 01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 máš 2.5g, to autíčko ti nikdy nepůjde... a pokud ti nejde kodování změnit tak víc asi palubka nepodporuje.. ted už s tím neuděláš vůbec nic... jezdi dál a nepřemýšlej nad ntím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 9. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2010 tak vsem dekuji za rady,kaslu tedy na to.aspon jsem se zas malinko naucil s vagem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fester777 Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 (editace) hosi co mi ma vsetko svietit na palubke po vlozeni kluca na octavii 1,8T modelovy rok 99 ,lebo mne svietia len tie kontrolky v tom obdlzniku medzi budikmi a to vrchny rad cely a pod nim tusim dve vedla seba nic viac. Jedine videa toho co ma svietit boli na tdi a tam svietili aj kontrolky medzi budikmi. A este jedna vec, stale mi svieti kilometrovnik a cas na budikoch . Dakujem za odpoved Editováno: 6. Březen 2011, autor: fester777 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.