Přejít na obsah

Prosim vas o radu

johnyskk

Doporučené příspěvky

Kupil som Skodu feliciu a majtel mi povedal ze na budiku od teploty vody je stale na 110 stupnou, lenze auto sa ani neprehrieva

ani neviviera voda, kury v normalu, a stale na budiku je teplota nad 110 stupnou uz som aj vymenil nove cidlo a stale nic. Prosim vas o radu co mam stim robyt. Dakujem za skoru odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kupil som Skodu feliciu a majtel mi povedal ze na budiku od teploty vody je stale na 110 stupnou, lenze auto sa ani neprehrieva

ani neviviera voda, kury v normalu, a stale na budiku je teplota nad 110 stupnou uz som aj vymenil nove cidlo a stale nic. Prosim vas o radu co mam stim robyt. Dakujem za skoru odpoved

Někdo tvrdí že v budíkách je ještě nějaký regulátor napětí. Je možné že je problém tam, momentálně ale s tímto neporadím, protože se mi nechce rozdělávat v takovém počasí palubovka.

Pokud bys někam nahrál fotku plošného spoje, tak ti možná budu moct říct co je na ní regulátor. Regulátor je primitivní věc, s nejvyšší pravděpodobností není problém to změřit.

Ale je i možné že je v háji budík. Těžko říct.

Odkaz ke komentáři

pokud máš k dispozici vag tak se podivej do bloku hodnot co tam ukazuje, a pokud ho nemáš tak bych vyměnil to čidlo teploty (co je u termostatu) stojí myslim dvěsta což není zas moc a nic tím nepokazíš. jinak studený starty OK?

Editováno: , autor: Smajda
Odkaz ke komentáři

Postup kontroly obvodů měření teploty je popsaný např. v knize Škoda Felicie - Jak na to (strana 151), případně Dílenská příručka - Hledání závad 2 (kapitola 4/1). Odkazy na tyto dokumenty (a všelico jiné pro felicii) pro případné zájemce pošlu přes SZ.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...