johnyskk Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Kupil som Skodu feliciu a majtel mi povedal ze na budiku od teploty vody je stale na 110 stupnou, lenze auto sa ani neprehrieva ani neviviera voda, kury v normalu, a stale na budiku je teplota nad 110 stupnou uz som aj vymenil nove cidlo a stale nic. Prosim vas o radu co mam stim robyt. Dakujem za skoru odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Mi zas sice na Faťanu ukazuje 30-40 stupnů, tak jsem vyměnil čidlo, ale pravděpodobně to bude vadný teploměr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noneac Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Kupil som Skodu feliciu a majtel mi povedal ze na budiku od teploty vody je stale na 110 stupnou, lenze auto sa ani neprehrieva ani neviviera voda, kury v normalu, a stale na budiku je teplota nad 110 stupnou uz som aj vymenil nove cidlo a stale nic. Prosim vas o radu co mam stim robyt. Dakujem za skoru odpoved Někdo tvrdí že v budíkách je ještě nějaký regulátor napětí. Je možné že je problém tam, momentálně ale s tímto neporadím, protože se mi nechce rozdělávat v takovém počasí palubovka. Pokud bys někam nahrál fotku plošného spoje, tak ti možná budu moct říct co je na ní regulátor. Regulátor je primitivní věc, s nejvyšší pravděpodobností není problém to změřit. Ale je i možné že je v háji budík. Těžko říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 (editace) pokud máš k dispozici vag tak se podivej do bloku hodnot co tam ukazuje, a pokud ho nemáš tak bych vyměnil to čidlo teploty (co je u termostatu) stojí myslim dvěsta což není zas moc a nic tím nepokazíš. jinak studený starty OK? Editováno: 13. leden 2010, autor: Smajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fakultak Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Postup kontroly obvodů měření teploty je popsaný např. v knize Škoda Felicie - Jak na to (strana 151), případně Dílenská příručka - Hledání závad 2 (kapitola 4/1). Odkazy na tyto dokumenty (a všelico jiné pro felicii) pro případné zájemce pošlu přes SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.