Volfixxx Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 (editace) Zdarec borci, mam takovy mensi problemek, koupil sem si zadni napravu s kotoucema, ze ji zamenim za bubny, a tedka ji rozdelavam abych ji nalakoval, dal jiny kotouce a tak...a sundal sem trmeny a aji ty protikusy co jsou na nich trmeny uchycene ......no a pak jsem vyndal z tech protikusu aji ty dva "kluzaky s prachovkama" cou jsou v tech pouzrech a az pak jsem si vsiml ze je kazdy trochu jiny, jeden je jako valecek se trema ploskama po cele delce a druhy je jako stupnovity trn....a ted nevim kdyz nasadim zpatky ten protikus, ktery ten "kluzak" mam dat nahoru a ktery dolu........snad mne chapete projisotu prikladam i obrazek kde jsou videt ty kluzaky a jejich tvar ......diky moc Editováno: 7. leden 2010, autor: Volfixxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volfixxx Vloženo 9. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2010 chjoo to vypada ze mi asi nikdo jen tak neporadi :unsure: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 (editace) pocuj ale to by si ich mal mat rovnake ! Editováno: 9. leden 2010, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 ty vodící čepy by měly být stejné, tedy aspoň co já si pamatuju, když jsem to rozebíral tak byly všechny stejné a zaměnitelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Ty čepy jsou stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volfixxx Vloženo 9. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2010 hej chlapy fakt ne, jeden je valecek se trema ploskama(pocely delce) a druhej ten stupnovitej trn........i na tom obrazku to je videt......ten obrazek sem vzal od prodejce dilu na skodovky........hmm to fakt nechapu asi s tim skocim do skoda servisu at mi reknou co s tim....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.