Vladimír Kalandra Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Auto je po slabém nárazu do pravého kola, potom, možná i předtím se ozývá takové slabší hučení při jízdě rovně nebo při "nasměrování vozu doleva", kdyz se zatačí doprava tak je krasne ticho. Čím to muže být? Geometrie -projevovalo by se to podle mě porad, ne jn na jednu stranu a rovně. Homokloub-je to hučení a ne praskání, nezaleží na velikosti rejdu. Možná ložisko kola? že by se pri zatáčení méně namáhalo? Je mi to záhadou no, je to zvuk jakoby kolo o něco škrtalo, ALE neškrtá ani v nejmenším Díky za reakce, zkušenosti, rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 jestli nic o něco neškrtá Kotouč o štít nejpravděpodobnější, tak je načatý ložisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 [JJ, kyž zatočíš doleva, tak zatížíš pravé kolo a to se pokud je načaté ložisko projevuje právě hučením....takže šupky do servisu a vyměnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Taky bych řekl ložisko, ale sekal sem se i s tím, že hučely pneumatiky ale jak!! Bál jsem se o ložiska a stačilo jen přezout. Goodyear hydragrip na originál 5ti paprskových elektronech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 na ty pneu jsem si taky rikal jestli něco neni spatnyho..... Ale prezul jsem na letni gumu pro zkousku a problem stale trva. Jen mne napada co když to ložisko necham byt? nemuže to odejit narazově ze by se mi zablokovalo kolo apod.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 To by se stát nemělo, bude to hučet pořád víc a nakonec to stejně vyměníš. Někdo tu někde psal, že vyjíždel na dovolenou s načatým ložiskem, najel 3000km a pak teprve měnil. Poslouchat bych to ale celou dobu nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Jasny no, zvuk na hovno rozhodne, ale bez penez, to jinak nejde.... Jen doufam ze to bude fakt ono, protoze je mi to divny prave ze to hučí i kdyz jedu rovně. tak uvidime no. kazdopadne neco na tom bude, sedelo by to i teoreticky na ty strany /pri zataceni doleva, pravy kolo po narazu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 U mě to bylo naprosto stejný, měnil jsem asi 14 dní po tom co se to začalo ozývat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Já to měl stejný.Nejdřív pravý a po roce levý.A vždy po zimě.Protože jak je načatý tak se tam dostane sůl a ta to dorazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 no a neda se to jen máznout provizorně nastriknout olejem?? asi ne co, to je zapouzdřený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Zajeď na zvedák a zvedni celý auto a až to bude zvedlý tak tam dej čtverku a pomalu přes spojku roztoč kola (samo s nastartovaným motorem) a pak poslouchej-jestli to bude hučet-tak je to sto procent ložisko a ne gumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Zvedák právě nemam možnost. ale gumy to nebudou, maximalne ta sbihavost. Jen je otazka jestli to lozisko se projeví při nezatíženým autě. no ale stejně, ta možost neni. jen co muzu zkusit tak otačet jednim kolem na heveru na neutral jen točit rukou. někdy to zkusim, jestli teda uslyšim rozdíl OK a NOK ložiska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Já to mám už 5tis,hučí při zatočení do prava,rovně je klid.Je to ložisko a vždy je to opačné než hučí,takže při zatočení do prava je to levé ložisko a opačně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Vyheveruj kolo a zkus jestli nemá vůli.Když ne tak můžeš jezdit dokud ti nebude vadit hluk.Kolo se jen tak nezadře.To už by se tam muselo kvedlat.Olej tam nestříkej,ještě se ti dostane do brzd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 9. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2010 vůle tam právě není, to jsem zkousel uz driv. proto jsem to zuzil defakto jen na lozisko nebo hnutý řízení(ramena) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Ramena by Ti rozhodila zbíhavost,ale hučení je ložisko a nebo sjeté brzdové destičky ty taky dokážou dělat pěknej randál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.