Johny_Fabia Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Ahoj, nevíte někdo zda jsou na Fabii I TDI velké brzdy z Fabie II TDI ? Dle mích informací jsou potřeba jen kola min 15". Je to tak ? Má s tím někdo zkušenosti ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 tuším že 288mm z FII TDi by měli padnout i na FI (kotouče jsou totožný s FRS) - kotouče určitě a s třmenem by snad taky neměl být problém....ale je to jen teoreticý, nevyzkoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Je to stejný,musíš to dát i s těhlicí jen kotouče nejdou.Přední náprava na FII je shodná s FI. Tyhle brzdy jsou z RSa,má je 1.6 a tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Mám právě kompletně nastrojenou těhlici se vším všudy. Bylo mi právě řečeno že to jde akorát čepy na rameno se musej vybouchnout. Ale nebyl jsem si jistej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 přesně tak, čep spodního ramene je jinej u FRS, FII a FI - ten musíš nahradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.