morgana Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Ahoj, potřebuju zapojit zesilovač a není mi jasné, kudy táhnout kabel od baterie do prostoru posádky a co všechno kvůli tomu musím odstrojit v motoru. Plus bych radši napojil přímo na svorkovnici u baterie než v pojistkovce vlevo od volantu. Dělal to už někdo? Dáte mi prosím dobrou radu? Pochopitelně, uvítám i další nápady, zkušenosti a rady - např. kam umístit zesilovač, kudy vést kabeláž atp. Zatím to mám namyšlené tak, že zesilovač umístím na zadní stěnu zadní opěrky (té užší, za řidičem), přidělám ho na kovové pásky, které upevním do rámu opěradla. Kolem zesilovače udělám nějaký MDF rámeček, který zakryje kabeláž. Pochopitelně ho potáhnu kobercem. Napájení potáhnu přes prahy na straně řidiče, signály a repro kabely dám podél prahů na straně spolujezdce. Bude to tak OK? Díky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.