Petus Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 no jo no. Jim tam napadne cenťák sněhu a už jim kolabuje všecno co jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 pitomější komedii jsem ještě neviděl, ale dělali aspoň něco prospěšnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 to 'pešír': Spíš poprvé dělali něco prospěšnýho. Konečně je vidět, kolik v tom úřednickém aparátu je krys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobra Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 mě se nejvíc líbí, že porád v tv ukazujou jakou maj v Praze kalamitu! trochu sněhu a můžou se všici zbláznit. To u nás na vesnici napade 30cm a čekáme třeba 3-4 dny, než to protáhnou! ještě, že tu máme jednoho schopného zemědělce a protáhne aspoň hlanvní silnici, když na to silničáři tady u nás se.ou! Normálně se moc do diskuzí nevměšuju ,ale s tou Prahou to nebude tak jednoznačný. Na naší Ph4 jsem viděl pluh jen na hlavních silnicích.Boční ulice a to ani nemluvím o parkovišti je absolutně netknutá.Teda když pominu místa,kde se chudák řidič snažil vyhrabat auto a jako správnej koumák to naházel před auto souseda ( no je to nejblíž ).Na autě cca 30cm sněhu a jako jedinej blb jsem to lopatou nosil cca 10m na trávu).Tady to bude taky o tom,že velkej pluh v malejch ulicích ani neprojede a malý multikrávy s pluhem nemaj šanci tu vrstvu odhrábnout.Buď rád,že máš v rezervě alespoň ten traktor.V Praze ti nepomůže nic.Vona ta Praha není zas takovej ráj zaslíbenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 plnej souhlas v Praze se prohrne jen to nejduležitější do normálních ulic se nemaj šanci dostat co si kdo sám neodháže to neprojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Tohle by se na zimu mohlo hodit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 díky kalamitě jsem poznal, že má OII 1,9tdi umí jet i za 4,4l ............ nikday jsem takovou spotřebu neměl, jel jsem kadan - praha a divil jsem se, co je to tam za číslo kdyby to tak bylo pořád!!!! ale na cestě zpět už se to trošičku vrátilo do normálu,dojel jsem a průměr 5,2 na trase cca 230km,ale i tak hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.