joe4090 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Zdravím všechny, mám dotázeček OI se dělala v 1.8T - 4x4 i v klasickem provedeni tzn. liftback?? Našel jsem právě pár takovejch aut a dosud jsem měl za to, že OI byli v čtyřkolce jen kombíky...díky za odpověd:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Dokonce je tu jedna v bazaru http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=70054 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Určitě se dělala, viděl jsem ji kdysi v bazaru na prodej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joe4090 Vloženo 12. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Tak to jsem fakt nevěděl..a to se dělala jen s motorem 1.8T v tomto provedení?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Tak to jsem fakt nevěděl..a to se dělala jen s motorem 1.8T v tomto provedení?? aji u TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 (editace) Přesně tak. Liftback 4x4 jen 1,8T 20V. Zrovna jsem jí v neděli viděl. Má ji spoluhráč z hokeje jako služebku. Měla i ESP! Ale docela si chroustne 9-10 L/100km Editováno: 12. leden 2010, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny 1.8 turbo Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Liftback 1.8 T 4x4 se zkutečně vyráběl, sice jich moc nejezdí, ale jsou. Mají jedno malý specifikum. V zadu na pátých dveří mají nenápadný spojler, který dělá ohyb pátých dveří hranatější. Pokud ji chceš kupovat, tak se nejdřív zamysli nad tím jestli se Ti to vyplatí, je poměrně žíznivá. Oproti klasické 1.8 T asi o dva litry paliva na sto km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Dokonce jsem měl kdysy jednoho vyhlídnutýho že ho koupím, ale než jsem se zohoupal tak byl pryč a vzal jsem normální 1.8T, ale byla to krásná kárka. Jen jsem teda nevěděl že se 4x4 v TDi dělali jen kombíky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 sice si víc vezme a je i dražší protože jich moc není ale je to zas paráda se v tom vozit.... mají většinou nadstandartní výbavu atd... ale s tím motorem je to parádni svezení v té 4kolce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 VSemi: jo jo, mohu potvrdit Jinak FilipV: možná že nějaký liftbackový TDI 4x4 je, ale nebude to seriovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.