mira Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 měl sem italský marangoni na doporučení na zimu a naporstá spokojenost stokrát lepší než český barumky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 I ja slysel ze jsou celkem dobry, ale kdyz doslo na nakup, sel jsem do Pirelli P6000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 I já mám dobré reference, ale žádné osobní zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 100krat lepsie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Já je mám na autě v rozměru 195/45 R16 už podle obrázku je vydět že dezén postrádá podélný výřezi který by odvádel vodu.stoho důvodu při vjetí do kaluže dochází k TZV.aquaplejdingu který se projevý docela značným škubnutím volantu tak do 80km/h ,ale pokud pojedeš rychlejc není problém aby si to hráblo na pětku třeba v kylu. Pak taky docela hučej něž se ohřejou-po ohřátí pneu to klesne na únosnou míru. Jinak sem snima spokojenej na suchu držej fakzt hustě a pokud do nich půjdeš doporučuji je hustit minimálně na 2.6 atm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 tak dík...už je mám...za 1600kč guma...195/50R15....uvidíme jaky budou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Za 1.600 jsem kupoval u našeho dodavatale pneu Bridgestonky Turanzy 300, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 no jo no já zháněl co se v mých mezích dalo...nemám to od žádnýho známýho a tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Hele to není o známých: www.proximapneu.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 dyž já sem línej hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Já je mám na autě v rozměru 195/45 R16 už podle obrázku je vydět že dezén postrádá podélný výřezi který by odvádel vodu.stoho důvodu při vjetí do kaluže dochází k TZV.aquaplejdingu který se projevý docela značným škubnutím volantu tak do 80km/h,ale pokud pojedeš rychlejc není problém aby si to hráblo na pětku třeba v kylu. Pak taky docela hučej něž se ohřejou-po ohřátí pneu to klesne na únosnou míru. Jinak sem snima spokojenej na suchu držej fakzt hustě a pokud do nich půjdeš doporučuji je hustit minimálně na 2.6 atm. Člověče, tak jsem jen tak z dlouhé chvíle počítal pravopisné chyby v tomto tvém příspěvku. Napočítal jsem jich 19 a z toho jsou 4 naprosto otřesné hrubky....hustota... (nepočítal jsem slovo aquaplejding, to neznám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Nejsi učitel češtiny??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Hucej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Nesmejí..... : jinak je rozřežu na malý kousky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Nesmejí..... : jinak je rozřežu na malý kousky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaR Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 A zahřívací otázka. To: JaKr. Jak jsi s těma pneu spokojený. Jsem zvědav na každou zkušeost s Bridgestonkama. Má-li někdo jiný osobní zkušenost, ozvěte se. Jak jsou hlučný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Asi takhle, mám Potenzy na HTP, najeto cca 40.000km a jsou hlučnější, ale perfektně sedí a je jim jedno jestli je sucho nebo mokro, pak je typ 030, ale ten je modelově starý, nemám a nevím, ale tuším, že jsou taky hlučnější, ale míň než potenzy, novinkou (loňskou) jsou Turanzy 300 a tam problém hlučnosti není a tento typ koupím jako další na mé auto, zkušenosti s nimi mám jen zprostředkovaně - ale jsou zatím pozitivní, jak na vlastnosti tak hlučnost. Na Potenzách vypadá, že najedu tak 75.000-80.000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 to JaKr: aku mas sirku pneu? Mam skusenost ze 165 sa dost rychle zjazdia, lebo su uzke a trosku viacej pretazene index nosnosti je T81, pricom uz na 185 sa hmotnost viacej rozlozi (je to sposobene jak sirkou pneu, tak sirkou disku) a navyse maju vyssi index nosnosti. Mam 165 a su tak v 1/2 zivotnosti po cca 30tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Potenza 195/50/15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.