PETR_X_OK Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Bolero, kdo máte OCT 2 od 05-08 a chcete Bolero, již není potřeba kupovat jednotku ani měnit gateway. Stačí odpojit 2 keny a to multifunkci a rádio nebude vybíjet. Jediné co je tak, že se musí manuálně zapánat, nebude fungovat zapnutí klíčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 (editace) A TO JAKO PRODÁVÁŠ NEBO JEN INFORMACE? Editováno: 15. leden 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Tomu říkám rada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 (editace) taky se u toho směju... rada nad zlato.. děkujeme a co podsvícení, v noci mám jezdit s baterkou? Editováno: 15. leden 2010, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 taky se u toho směju... rada nad zlato.. děkujeme a co podsvícení, v noci mám jezdit s baterkou? chalani s tým jasom stále nič nevieme spraviť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 (editace) Koukám, že se tady začínají objevovat netradiční postupy...já vidím mnohem snažší řešení. Rádio do auta vůbec nedávat....vznikne prostor, který lze vyplnit něčím jako plné flašky od piva případně něčím tvrdším...Cesta bude taky utíkat a člověk si zazpívá i sám a rozhodně ušetří....něž ho zastaví PČR Editováno: 15. leden 2010, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 No a trochu jsem přemýšlel o ekologii. V africe hladomor...benzín zase za 30,-...což si přivést pár černochů a nechat se tlačit. To budu mít snad EU10. Jen nevím zda zase nebudu na štíru s nějakým obráncem lidských práv. Dneska si člověk nevybere. Jinak asi by to chtělo aspoň nějaké 2 týmy(jeden vytrvalecký a druhý na předjíždění sprinterský). Jen v autě není tolik místa..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Fakt super debata , také přispěju, rádio vyndavat, jak řečeno předejdete vybití a nikdo vám ho neukradne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 ještě mě napadlo, co když mám MF volant? to mám zapojit jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prigy Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Jsem tady novej a strasne prosim,mam presne tenhle problem : mam bolero bez kodu a prosim o pomoc jak to dat do provozu.muze te mi poradit? nejake stranky nebo nejlepe vlastni zkusenost.dekuju za kazdou pomoc. je mozne to udelat tak jak se tady pise s tim odpojenim tech dvou kenu?coz stejne nevim co je.jsem opravdu laik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 odpojení canu je naprosta blbost!!!! to jenom pro tvoji informaci... PIN zjistiš ve škodovce s techničákem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prigy Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 odpojení canu je naprosta blbost!!!! to jenom pro tvoji informaci... PIN zjistiš ve škodovce s techničákem... Prosim te, mockrat dekuju, ale jinou pomoc by jsi pro me memel?nebo nejaky odkaz,radu.dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prigy Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Prosim te, mockrat dekuju, ale jinou pomoc by jsi pro me memel?nebo nejaky odkaz,radu.dekuju Stale studuju a nic nemuzu nikde najit,myslite ze me tedy muzete pomoci.dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 pomoc s pinem? zkus prohledat net... jsou firmy co ti pin zjisti vypajenim eeprom.. ale nevim jak je to u Bolera.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prigy Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 pomoc s pinem? zkus prohledat net... jsou firmy co ti pin zjisti vypajenim eeprom.. ale nevim jak je to u Bolera.. prosim te co je to ten eeprom?a kde to najdu,jsem opravdu lajk.jak to mam zadat.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 eeprom je vnitřní pamět.... nechápu proč to takhle zkoušíš.. zadáváš špatné piny, používáš nějaké stupidní karkulačky z internetu atd... prostě zajed do škodovky a je to... pokud tomu nerozumíš a jsi laik tak už to vůbec nechápu... doma bez vybavení nic neuděláš pokud ani nevíš co to je eeprom.... už na to nešahej nebo ti to nepůjde už vůbec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prigy Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 eeprom je vnitřní pamět.... nechápu proč to takhle zkoušíš.. zadáváš špatné piny, používáš nějaké stupidní karkulačky z internetu atd... prostě zajed do škodovky a je to... pokud tomu nerozumíš a jsi laik tak už to vůbec nechápu... doma bez vybavení nic neuděláš pokud ani nevíš co to je eeprom.... už na to nešahej nebo ti to nepůjde už vůbec... díky, zítra to mám domluvené ve Škoda servisu, tak se kdyžtak ozvu. ale i tak díky za info, aspoň jsem chytřejší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prigy Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 díky, zítra to mám domluvené ve Škoda servisu, tak se kdyžtak ozvu. ale i tak díky za info, aspoň jsem chytřejší :-) TAK kamarad ze skodovky /servis/me rekl ze se tyto radia posilaji prej primo do nemecka na odkodovani.takze to vyresim tak ze to zkusim prodat bez kodu uz na to nemam nervy.jedina pak ta rada nejaka jak to obejit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Zkus to tady jsou to profíci a pin ti zjistěj http://www.rachot.com/kontakt/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 obejít to nejde!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prigy Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Zkus to tady jsou to profíci a pin ti zjistěj http://www.rachot.com/kontakt/ Chtěl bych poděkovat "acekovi" za odkaz na firmu Rachot,bolero odkodované.trvalo to měsíc,ale dočkal jsem se.Děkuju- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Nemáš zač hlavně že ti to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 No mě by zase spíš zajímalo, proč je to bez kódu a hlavně, když je to vautě, tak si to ten kód pamatuje a ani po vyndání baterie to kód nechce. Takže pokud je to čistý, tak ve škodovce to zjistěj během chvilky, jestli ne, tak se nedivim, že se tam některejm nechce... Osobně bych si tuhle pomoc 3x rozmyslel...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 No právě! Kde vzal rádio bez kódu? Že by nějaká cihla do okna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.