passport5 Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 to Libero: teeddaa,taky hustý,ale nevím,jestli tady ten člověk fakt ušetřil teda co? to je masakr.....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 jj měnil jsem přesně to co žralok + ještě všechny 4 kladky přes které jde klima řemen a řemen klimatizace.A aby toho nebylo ještě málo tak jsem měnil i držák viskospojky a pánové řeknu Vám,že to je teda řacha za kousek hliníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Já za ten kousek hliníku dával asi 5 tisíc od Seba. Ve škodovce ho měli kolem 8 tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 tys ho taky měnil?je to mazec co?Ani jsem nevěděl že to je třeba,ale ložisko které na tom bylo už taky začínalo šustit a přitom to byla náhoda že jsem se na to koukl.JJ taky od Sebo za tu cenu jak ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Tenkrát v pasohlávkám mi v motoru něco šustilo. Koukali jsme se na to. A asi za 2 měsíce se mi to zadřelo a ložisko ukroutilo a pak to znáš. Pak jsem sháněl odtah a rozebíral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 (editace) Ano servisy používají přípravky,ale tím si jen ulehčí práci.Není pravda,že bez nich to nejde. Tak to jsou pěkný kraviny, na některých motorech se bez přípravku neobejdeš.......nebo to akorát pěkně zprasíš. Editováno: 28. Únor 2012, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 já se bavil o motoru 2,5TDi takže jestli na některých motorech ne tak to nemůžu posoudit.Já psal o svém motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 to Lanny:ahoj Karle,no budu je dělat tento týden,takže vlastně před jarním srazem..jj,podaří se to,bo to se mnou bude dělat člověk,co o tom myslím má dost zkušeností,protože tu práci dělal celý život,takže o auto se nebojím. Na jarní srázek se už teď dost těším...už aby to tu bylo a my se tam zase sešli......wow david PS:já se nerad hádám a hádka to nebyla,jen nesnáším poznámky co nic neřeší,když se neco řeší.............ale vše se vyřešilo To passport5: Ahojky Davide, tak koukám, že jsem byl já nepozorný, jelikož jsem přehlédl, že jsi to tam uváděl!? Promiň. Jinak, když jsem to tady pročítal, tak si myslím, že jsme někteří byli opravdu mimo mísu, jestli se nepletu, tak ty máš 4válec, nee? Problém tady nastal u 6válvů, kde to asi opravdu je porod, resp. ne žeby nebyl u 4válce, ale ty naše 6ti jsou asi na seštělování opravdu choulostivější. Jinak mi je jasné, že Ty si nenecháš to dělat od nějakého ňoumy a že to budeš mít vše ťip ťop!!! Myslím, že celá (ač zdánlivě nesourodá) diskuse měla jeden velký positivní dopad, že jsme si všichni mohli krásně prohlédnout, co dokáží někteří rádoby tzv. mechanici a že při rozvodech je třeba si vždy dávat bacha a hlavně nešetřit na nepravém místě a nechat vyměnit komplet vše! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamar Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 ahoj, pokud sháníte rozvody, tak umím SKF, SNR nebo moje HAMAR. Ceny dobre tak se ozvy: hamar.cz Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkBany Vloženo 26. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2012 Ahoj,poradí někdo kam si jet nechat udělat rozvody na Uhersko Hradištsku,máte někdo nějaké zkušenosti? Sup 2.0 85Kw 2004. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.