Přejít na obsah

DO- RJ CZ KEY do Octavie 98

Johanson

Doporučené příspěvky

Nazdárek...

Já už to tam pár tejdnů mám a zatí to šlape dobře. Akorát ten vystřelovák je takovej pouťovej... Musel jsem si ho krapet zpevnit... :t Ale zpátky k montáži. Bylo to celkem v pohodě, trvalo to asi tak hodinku. Nevím kde jsi to koupil, ale mě k tomu dali popis, co mám kam připojit a kde konkrétně všechny drátky najdu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

M03 prostě a jednoduše prodlužuje zamykací impulz. Sice jsem se s tím nesetkal osobně, ale podle mého se to musí určitě zapojit na ty dva vodiče, který jdou od zamykacího relátka v RJ CZ KEY.... Bude to fungovat tak, že když to chytne zamykací impulz, tak ho to přidrží asi 30 sekund = jaky kdybys držel původní klíček v zámku v poloze zamčeno... A jestli by s tím šlo okna otevírat? Šlo, ale musel by sis koupit ještě jeden modul M03 a zapojit ho stejně, ale na odemykací relátko... Ale nedělal bych to. Při každém odemčení auty by se ti otevřela všechna okna včetně šíbru (jestli ho máš), což je pakárna. Navíc v zimě, když jsou okýnka přilepený mrazem, by sis při odemykání strhal stahovačky oken, což není levná sranda...

Ale jinak RJ CZ KEY docela dobrý, ne? Co ten vystřelovák? Máš ho taky takovej rozvrzanej??? -_-

Odkaz ke komentáři

:skoda: Čau ten vystřelovák je tokovej stankovej :D ,ale trocha jsem poladil uchycení toho klíče a je to lepší.Sehnal jsem si ten malinkej znak co se tam dává na originál, a je to Good. Díky za radu s montáží MO3 nějak to pořeším,s tím odemykáním máš pravdu :rock: Uvidíme jak dlouho to bude šlapat.Koupil jsem ho za necelej litr,a viděl sem že ho někde prodávají i za 1800!!!To je mazec(bez MO3) HOJ -_-
Odkaz ke komentáři

:skoda: Čau ten vystřelovák je tokovej stankovej :D ,ale trocha jsem poladil uchycení toho klíče a je to lepší.Sehnal jsem si ten malinkej znak co se tam dává na originál, a je to Good. Díky za radu s montáží MO3 nějak to pořeším,s tím odemykáním máš pravdu :rock: Uvidíme jak dlouho to bude šlapat.Koupil jsem ho za necelej litr,a viděl sem že ho někde prodávají i za 1800!!!To je mazec(bez MO3) HOJ -_-

Já jsem ten klíč taky musel zpevnit, aby se mi při malém násilí nerozložil. Občas se mi stalo, že při vytahování klíčku ze zapalování zůstala půlka klíče v zap. a ta půlka s DO mi zůstala v ruce. Ale to jsem dokonale pořešil a klíč nejde rozebrat bez vyšroubování malinkého šroubku. :D Ale ještě se tomu hodlám věnovat, malinko mě ruzčiluje viklání klíčku v úchytu a nepřesný dorazy toho vystřelovacího bazmeku. Ale jinak si nestěžuju a jsem spokojenej!!! A za těch 1800 jsem to taky viděl a musel jsem se smát. :p

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...