tommann Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 čau kluci má dotaz. včera jsme měnili na octavce ložisko předního pravého kola..hučelo jak stará když jdu z hospody takže bylo načase :-) ale nastal problém po výměně mi v octě svítí ABS i ASR . zkoušel jsem to projet jestli to třeba jen není zavzdušněný nebo tak ale nic prostě svítí to furt..tak se chci zeptat myslítě že to je čidlem?mi ho normálně rozpojili apak znova zapojili nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 očistil jsi pořádně kontakty před připojením,jestli tam není trocha vody nebo nečistoty,zkus ještě pojistky na baterce. abs ti funguje? kdyžtak vymázni závadu přes VAG a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommann Vloženo 16. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2010 [jj všechno jsem očistil...nene abs právě nefunguje od té doby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 zkus ty pojistky a uvidíš jsou na baterce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Co takhle špatně nalisované ložisko? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=vzd%E1lenost příspěvek 14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommann Vloženo 26. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2010 tak vyřešeno :-)špatný snímač ABS na pravém kole :-)díky všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.