rorro Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Ahojte, som tu novy a este neviem presne že ako to tu funguje, ale mam jednu otazku.. Kupili sme Octaviu tour, rok vyroby:2004,, a v papieroch ma napisane že može mat 15' kolesa. No ona ma obute 16' elektrony, tiež znacky skoda..ako originalky.. a ja teraz neviem co mam urobit... ci to može byt, alebo to mam neako dat dopisat do papierov?? ak mi niekto vie pomoct budem vdacny..dakujem za odpoved.. s pozdravom Robo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Ahoj, hele je to možné, já mám přímo ve velkém techničáku povolen rozměr pneu od výrobce 205/55 R16 91 H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 16" kola muzou byt na Octavce i bez toho, aby to bylo zapsany v papirech. Tourka uz je tam treba ma myslim a je to vsechno stejny, jako dejme tomu na Octavce z roku 2000, takze zadny problem, ani na STK nebudou zadny problemy, je to normalne povoleny, akorat ty starsi to nemaji zapsany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorro Vloženo 18. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2010 no ved prave toho som sa bal že to neni vo velkom technicaku..tak že či to može byt..a da sa to aj dopisat do technickeho? alebo to je nerealne,? ide mi len o to aby mi policajti nedavali zbytočne pokutu... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 dopsat se to da. musis si sehnat typovy list a skocit na STK a na magistrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Pokud si vytiskneš tento dokument od Škodovky, který jsem přiložil a zajdeš s ním na dopravní inspektorát, tak by ti to tam měli normálně dopsat. O těch kolech se píše v bodě 15 TZH170.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.