ViperCZ Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Apeluji na všechny. Neparkujte v místě kam může sjet sníh ze střechy a pokud parkujete v garáži, ukliďte ze střechy sníh, ať se střecha nepropadne!!! Takhle dopadla dnes v noci moje Fábie když mi na ní z výšky cca 15m sjela obří masa sněhu z celé střechy.... Prvotní ohledání: celá střecha, elektricky ovládaný střešní okno, čelní sklo, kapota, zadní stěrač a pravděpodobně celej tapec střechy, jelikož se mezi střechu a tapec dostal sníh, kterej nemůžu dostat ven a roztaje tam... Bojím se aby to nedala pojišťovna jako totálku, protože oprava bude drahá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 tak to je mazec...ale nedalo se tomu předejít? furt se o tom mluví.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 19. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Všemu se dá samozřejmě předejít. Mohl sem zavolat hasiče aby mi uklidili střechu ještě než to spadlo, teď už bohužel pozdě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 jo jasný já to nemysl zle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 19. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2010 však v pohodě Jen mě napadlo že když tu někdo uvidí důsledky na "vlastní" oči, tak možná udělá protiopatření, které sem já bohužel neudělal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 me spadlo o vikendu asi tak 2 tuny snehu 20cm vedle auta v 11 vecer. orosil sem se solidne a v tu ranu sem auto sel preparkovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 'ViperCZ': Ty jo tak to je mazec.... To bych se z toho opíchal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Ted je třeba davat obrovsky pozor na ten snih ze střech,už to udělalo velkou neplechu,ikdyž vždycky to bohužel ohledat nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 kdyby to zhazovali dokud je ten sníh mokrej a nemůže skoro ublížit tak by to bylo dobry...jenže, oni se staraj až když je to jak šutr...jinak..škoda toho auta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Tenhle dopadl hůř: http://tn.nova.cz/bin/search_adv_media_des...media_id=591260 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 21. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2010 ou, Bawor a ještě víc než moje. Tak to je megapech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Viper: jen doufám, že Ti to pojišťovna vezme, protože jsem už slyšel, jak se začínají při poškození tohoto typu kroutit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 To je masakr. Sníh a jakou neplechu dokáže nadělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Viper: jen doufám, že Ti to pojišťovna vezme, protože jsem už slyšel, jak se začínají při poškození tohoto typu kroutit Na základě čeho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 to 'FUGAS': Možná kvůli tomu, že ta pojišťovna to potom bude po někom vymáhat a zatím dle litery zákona neví po kom-jestli po majiteli domu, nebo po městu, které odpovídá teď nově za chodníky a úklid obecný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Tak pokud spadne střích ze střechy tak odpovídí jednoznačně majitel nemovitosti a je jedno jestli je to soukromá osoba, město, či sdružení vlastníků....co se týká chodníků...tam jednoznačně od letoška město...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 (editace) a co situace ktera je u našeho domu: střecha ma sklon na sousedovu cestu podle jeho domu,ta je uzavřena(vrata) já z venkova na střechu vydím z části tzn. mužou posoudit zhruba třetinu střechy ktera je dlouhá 20m.soused po cestě zajiždi na svuj pozemek do garáže a sníh samozřejmě moh kdykoliv sjet(a taky ho kus sjelo) takže otázka je:mam u souseda každy den zvonit a hlídat to já nebo je to na něm a měl by mě upozornit že to může kdykoliv spadnout(at si to ze sve střechy na jeho pozemku sundam) a nebo si zato zodpovídá úplně sám??? jen bych dodal že soused je pěknej k..ot :-))))).....a protože musel o hodinu dřív vstavat do práce aby si vyčistil vyjezdovou cestu tak sem zvědavej aby po mě nechtěl nějakou nahradu. Editováno: 22. leden 2010, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.