Tompo Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Nesetkla jste se st ím již někdo? žhavičky jsou nové, za studena bez problému, ale když je motor teplý, tak nic.... díky z arady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Nesetkla jste se st ím již někdo? žhavičky jsou nové, za studena bez problému, ale když je motor teplý, tak nic.... díky z arady To je normální že za tepla nežhaví.A jsou pak i delší starty.Řešilo se to výměnou teplotního čidla za čidlo benzínové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benzin Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Mě to dělalo taky zkus vyměnit čidlo co hlídá tepllotu vody v systému nemyslím u chladiče ale u motoru co jsou takové hadičky a solenoidové ventily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Já to vyřešil spínačem a při teplém motoru jsem si na 5 sec.přižhavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sett Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 (editace) Zdravím, mám problém přišel jsem do feldy a otočil klíčkem a nerozvítilo se žhavení tak sem kontroloval baterku rele, pojistky atd měřil sem zda jde do pojistky proud vse je ok až na to že na svíčkách proud není už nevím čím to může být potřebuji to auto můžete poradit. děkuji Editováno: 19. leden 2010, autor: Sett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubas Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 (editace) Necituj příspěvky Nastartoval jsi? jestli ano, tak se nediv je tam předžhavení. pokud máš manuál, tak si ho přečti. Pokud jsi to nenatočil a napětí ti jde až ke svíčkám, tak jsou všechny v hajzlu. Nevšiml jsis dříve, když jsi to natočil, jestli ti z výfuku okamžitě po nastartování šel bílý kouř? Je to nespálená nafta. Ty svíčky ti asi odešli postupně. Pochybuji, že by odešly všechny na jednou. jedině zkusit nové. Editováno: 25. leden 2010, autor: Trigonom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnipS Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Dobrý den, mám úplně sedřený věnec setrvačníku na felicii 1.9D, nevíte kolik by stála(přibližně) výměna v servisu? četl jsem, že je to náročná práce. Předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majklisko Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 (editace) Čau mohl by jsi mi prosím poradit jak jsi zapojil ten spínač? (nebo klidně někdo jiný) Mám taky tenhle problém.Díky Editováno: 6. Srpen 2015, autor: majklisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Ja som to na svojej vyriesil tak, ze som si do kabiny priviedol spinac, ktory prerusoval snimac teploty od motora. Tj. za tepla som prerusil signal od teplotneho cidla, zapol klucik, nazhavilo to, zapol som spat signal z teplotneho cidla (kvoli spravnym hodnotam pre cerpadlo) a hned nastartoval. Ono tusim prerusenie toho signalu od snimaca zapise chybu do pamate, ale ta nema ziaden dalsi vplyv na chod motora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hergo Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Pri teplote nad 70 stupnu felda nezhavi, lze to obejit benzinovym snimacem teploty. Potom zhavi a startuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hergo Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Neni spatne i pojistky promerit, nekdy se tvari Ok a je KO. Taky muze byt spatny kontakt na zlutem kabelu na starteru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.