lukas.novot Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Chci se zeptat , jaký je rozdíl mezi chladičovými stěnami O1 pře a po faceliftem Dále rozdíl mezi výstuhama, a přední maskou se znakem. Jak poznám rozdíl. Sháním veci na facelift. Má to nejaké jiné oznaceni, nebo rozmer atd. Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 (editace) Chladičová stěna je stejná, výztuha jiná, ale dá se upravit ... jinak viz zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Editováno: 19. leden 2010, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 (editace) Chladičové stěny pokud vím stejné nejsou, předface má užší otvor na světlo, blíže ke středu, ale dá se to uříznout Mea culpa... přišel jsem o data na disku, takže jsem si to nemohl ověřit... opravdu se upravuje pouze výztuha nárazníku. Nemohl jsem si vzpomenout na rozdíl, ještě že je tu Vaša Tímto se omlouvám za šíření bludu Editováno: 11. Únor 2010, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 No nevím, je to možné, ale předělával jsem několik OI předface na face a s chladičovou stěnou jsem nic nedělal, vyhodily se stará světla, našroubovaly nová, výztuha, nárazník a hotovo. Jo ještě se musela "zdeformovat" nebo vyhodit taková plastová trubka sání co vede až k chladiči, jinak jsem nic nečezal, neupravoval ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderPaul Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Není co řešit, chladičková štěna je opravdu stejná. Přestavba na facelift.. Světla čirá optika + konektory (přepinovat) Výztuha facelift (možnost starou sklepat do potřebného tvaru) Nárazník Maska + držáky Vytáhnout ten sosák ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 chladičová stěna se liší otvory pro štelování světel jestli někdo předělával a nevšiml si toho tak nechápu v jakym stavu auto předává - bez vyvrtání otvoru na štelování světel nejdou světla seřídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderPaul Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Sorry na to jsem úplně zapomněl samozřejmě je potřeba ještě předělat otvory na seštelování světel ale to je ten nejmenší rozdíl co snad existuje nic podstatného tam jinak není, co by znemožnilo přestavbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 nejmenší rozdíl ale na první pohled je poznat že to není origo a pochybuju že tam někdo udělá pěkný prolisy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.