Host oct Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Jedna taková mi tu občas jezdí,je to kámoše tak mu na tom občas dělám.podle mě dobrý motor,jede pěkně,piše,bezproblému.Má najeto 98000 a te´d jsem mu měnil lambdu za katem.U těchto motorů je to trošku problém,ale lambda stojí okolo 2800,- a okolo 100.000km vydrží.Já osobně jsem měl tuto Octávii s motorem 74 KW,najeto 180.000 jak jsem ji střelil a nemůžu na to říct nic špatného Nemam take zadne negativni inforace. Vymena jen cidla teploty, brzo bude najeto 120k. Vcera poklidnou jizdou Praha - Pardubice - Kolin (neni to preklep a nejel jsem po dalnici) prumer 5,7. HM 1,6 74 1999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Mira Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Já jezdil za 6,2 l, než jsem to začal počítet podle km a litrů benzínu a hned jsem byl na 7 l v létě a 7,5 l v zimě, jinak motor v pohodě 140 tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Já jezdil za 6,2 l, než jsem to začal počítet podle km a litrů benzínu a hned jsem byl na 7 l v létě a 7,5 l v zimě, jinak motor v pohodě 140 tisíc. Mne to meri presne o pul litru min, nez je realna, ale i tak pohodicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Mira Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Mě už průměrná spotřeba sedí, nechal jsem to poštelovat protože je tam možnost rozmezí od 85% do 115%, tak na douhý trasy to ukazuje přesně, ale na couračky míň o 0,2 l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Marek Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Já mám najeto 143 tkm. Ale jednou jsem tady někde četl, že maníkovi zo Slovenska klekl motor až při 637 tkm!!!! A to ještě tak blbě, že mu praskl rozvoďák. Tak kolik je teda možný na Octávě najet, když s přehledem najede 600 táců???Tak to mi ten můj motor asi vydrží do důchodu... Tak mrkni sem: http://www.autorevue.cz/Poradna/SubChild.a...22OCTAVIA%2A%22 Je to sice TDI, ale stejně, když se budeš o motor starat, tak aspoň trochu kvalitní Ti podle mě může vydržet klidně 1000 000 km. Motor auto většinou přežije, to Ti to dřív zrezne. Tak mrkni sem: http://www.autorevue.cz/Poradna/SubChild.a...22OCTAVIA%2A%22 Je to sice TDI, ale stejně, když se budeš o motor starat, tak aspoň trochu kvalitní Ti podle mě může vydržet klidně 1 000 000 km. Motor auto většinou přežije, to Ti to dřív zrezne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.