Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravim všechny .

Asi to nepatri sem tak se za to omlouvam :) ale nechci zakladat nove tema :)

4 mesice po zaruce na me fabii jsem si ted vsiml ze neni neco vporadku na prednim skle .. tak jsem se chtel zeptat jestli jste meli stejny problem a jak bych mel postupovat ... zda - li se to da nejakym zpusobem zasadit do nejake vady a tudiz na zaruku .. i kdyz ji uz nemam :( .

je to foceno podvecer a mob. telefonem . takze se omlouvam za kvalitu snimku ..

jinac aby to neklamalo na fotce je to tmavsi . ale jinac je to docela dost bile -- nevim jestli je to plisen nebo tak neco . .a co s tim ted :(

diky za vsechny reakce

post-17908-1266349440_thumb.jpg

Editováno: , autor: Promy
Vloženo

Jestli už ti skončila záruka,tak s tím asi nic nenaděláš,to je jak kdyby tam zatíkalo do toho skla.A máš to pojištěný?Jestli ne,tak bych to pojistil,a počkal až se stím něco stane a pak to nechal vyměnit.Takový bílý fleky dělaly fav,fel,120....Zajímavý,na F nebo R jsem to ještě neviděl.

Vloženo

Nechci zakládat téma tak to dávám sem, dnes mě to přišlo, jestli je to pravda tak varování pro ostatní

Nevím je-li to pravda, ale dnes je možné opravdu všechno, tak to raději posílám

# i tobě.

#

# # >> Jestli se Vám stane, že za jízdy v noci Vám někdo hodí vejce na přední # >>

# sklo, hlavně nespouštějte stěrače ani nestříkejte vodu !!!!

# # >> Na skle by se vytvořila hustá mléčná neprůhledná hmota a už byste vůbec #

# >> nic # >> neviděli. Byli byste nuceni okamžitě zastavit a s velkou

# pravděpodobností # >> byste byli okamžitě okradeni !!!

# # >>

# # >> Tedy žádné stěrače, žádná voda, ale odjet co nejdál od místa # >> "nehody",

# pokud možno na místo bezpečné a osvětlené.

# # >>

# # >> Jde o nejnovější techniku, kterou si vymysleli šikovní zloději.

# # >> Fakt to není žádná srandička.

Vloženo

to mambo .. : je to za sklen . .takze na vnitrni .. docela k nasrani ze uzkoncila zaruka .. ale stejne musi byt nejaka klicka ne ? .. me to prijde jako kdyby tam byl ten silikon nejakej bublinkovatej a protrhanej ... me tak napada .. nemuze mi tim zatekat do palubni desky na nejaky kable ?

Vloženo

Pokud mas havarijni pojistení, tak bych ještě připojistil sklo a pak to uhrál na pojistku, minimalne Tě to bude stát 500,-...

Jinak to muze byt ten problem, proc se meni celni sklo u FII a R pro rok vyroby, jak psal Igor. Ty uz to mas hodne po zaruce?

Vloženo (editace)

To Promy: Zajel bych do servisu a zeptal se, co by to mohlo být a jestli už se s tím setkali. Potom bych jim řekl, že je auto

pár měsíců po záruce a jestli by nešlo nějak se dohodnout se Škodovkou, že by jsi neplatil celou sumu v případě výměny skla. Za zeptání nic nedáš.

Vůbec netušim, co by to mohlo být.

Editováno: , autor: mambo
Vloženo

Výměna čelního skla se provádí na základě zjištění, že bylo při montáži použito nekvalitní lepidlo. Takže až pojedete s autem na garančku, tak se připomeňte, a technik vám zjistí, zda se vás výměna týká, nebo ne.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Nazdar kolegové,

Mohu potvrdit problém se zatékáním do auta (Roomster), viz. můj dřívější dotaz zde:

Prosím o radu.U svého roomstra jsem si za jízdy všiml, spíš pocítil, čůrkajíci vodu někde z pod palubovky na nohy.Bylo relativně sucho, tedy s deštěm to nemá co dělat, pozoroval jsem to např. až po hodině jízdy, poprvé asi před týdnem.Auto je v provozu 2 rokem.Dnes opět ovšem v mnohem větší míře.Voda (čirá kapalina bez zápachu) vytékala (při pohybu auta, tedy rozjezd, brzdění atd.) někde ze spodu pod volantem v místě cca pojistkové skříňky.Může to být v souvislosti s provozem klimatizace? Případně závada spojena s klimatizací? Případně nějaká kondenzace vody?

Děkuji za názory.

Jedná se o model 2008.Zajel jsem do servisu, kde byla provedena výměna čelního skla (říjen 2009).Bylo mi sděleno, že se jedná o vadný lepící tmel, nebo ho bylo použito málo, či tak nějak.Zatékalo tam mezi sloupkem a sklem, projevy popsány výše.Od výměny vše ok.

Kamil

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Nazdar kolegové,

Mohu potvrdit problém se zatékáním do auta (Roomster), viz. můj dřívější dotaz zde:

Prosím o radu.U svého roomstra jsem si za jízdy všiml, spíš pocítil, čůrkajíci vodu někde z pod palubovky na nohy.Bylo relativně sucho, tedy s deštěm to nemá co dělat, pozoroval jsem to např. až po hodině jízdy, poprvé asi před týdnem.Auto je v provozu 2 rokem.Dnes opět ovšem v mnohem větší míře.Voda (čirá kapalina bez zápachu) vytékala (při pohybu auta, tedy rozjezd, brzdění atd.) někde ze spodu pod volantem v místě cca pojistkové skříňky.Může to být v souvislosti s provozem klimatizace? Případně závada spojena s klimatizací? Případně nějaká kondenzace vody?

Děkuji za názory.

Jedná se o model 2008.Zajel jsem do servisu, kde byla provedena výměna čelního skla (říjen 2009).Bylo mi sděleno, že se jedná o vadný lepící tmel, nebo ho bylo použito málo, či tak nějak.Zatékalo tam mezi sloupkem a sklem, projevy popsány výše.Od výměny vše ok.

Kamil

Vloženo

Zdravím všechny,

i když asi není moc běžné,že sem píše ženská,ale i tak přihodím svůj poznatek.I já měla problém se zatékáním do auta.Koupila jsem v květnu Roomstera, rok výroby 2009 a po týdnu jsem si všimla orosených gumových koberců zespoda.Tak jsem to hlídala,a po velkém lijáku mě tekla voda vpředu okolo sloupků jak u řidiče tak spolujezdce.

V servise mi rekli,ze je to špatně usazeným sklem a museli ho vyměnit, od té doby snad zatím OK.

Akorát mě při výměně škrábli lak, ulomili krytku A-sloupku a před týdnem jsem zjistila,že držák na parkovací lístky je na nic,pač je prasklý...takže si ho vyměním sama,aby mě pro změnu nezničili něco jinýho. :(

gabula

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...