Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Muerte: No po meste mas nahodou good spotrebu... To ja se obcas po meste dostanu i na 9 :) Ale to je tak po krizovatkach, jakmile se dostanu mimo uplne centrum, tak to spadne tak na 7,5. Jinak spotreba pod 5 je realna, naprosto v pohode. Ale to si clovek musi spotrebu hlidat, jinak spotreba kolem 6ti je realna zpusobem, ze clovek nic hlidat nemusi, jen to chce nemit misto nohy cihlu.

Grrrr :( koupil jsem nová kola 195 15" a jezdim ted město 8,5 to je po městě většinou ve špičce, kdy je to hodně zacpany. Jiank mimo město cca 7l/100. To město není to moc? <_<

Podle me uplne normalni :) Spotreba hodne klesne jakmile vyjedes mimo uplne zacpany centrum :)

Takhle to dopada, kdyz si clovek hlida spotrebu, byt se zapnutou klimatizaci... :)

Na HTP myslim celkem good vykon.

post-8-1151401711.jpg

druha...

post-8-1151401746.jpg

treti

post-8-1151401766.jpg

Děkuji za uklidnění nějak se mi to nezdálo -_-

Ted jsem jel z Prahy do Brna - spotreba 5,1l/100 km vcetne vyjezdu z Prahy a dojezdu v Brne, ale fakt jsem se musel snazit :D Na dalnici rychlost 120 km/h, rychlejs jenom pri predjizdeni. Normalne kdyz nejedu pro zabavu "economy run", tak to mam tak za 6,7l - 7,3 / 100km. Na druhou stranu kdyby ted neprselo, mel bych navoskovany auto, lip nahusteny pneu, zhasnuty svetla a nestavel bych na benzince, tak by to bylo urcite i pod 5l :smich:

Se zapnutou klimou je to slusny vykon. ja mel takovou spotrebu kdyz jsem jel pred 14ti dny z Ruzyne do UL, bylo to v noci a jizda pohoda pianko. Cestou tam jsem mel 5,5 a cestou zpatky 4,9. Dalo by se jit jeste tak o par deci niz, ale to uz bych fakt musel jet ecorun.

s takovou spotrebou jsi jel eco run :p

Taky budes jezdit, uvidis ;)-_-

mimo mesto uz jsem na 6. litrech, ale mesto je peklo, zatim za 9, ale snad to pujde dolu..... :)-_-

Martinoslav: tak na tom jsem stejne, okolo tech deviti az k 9,7l ve spicce,kdyz pospicham... Ale mam to ted trosku rozbite, tak to svadim na to.... :D

mimo mesto uz jsem na 6. litrech, ale mesto je peklo, zatim za 9, ale snad to pujde dolu..... :)-_-

Ufff tak alespon nejsem s mestem sám -_-

;) myslim, ze jeste trochu min to pujde, alpod 8 ve meste je to nerealny :(

Já sem právě jeden čas po městě jezdíl za 7,8 a ted jsem byl na výměně brz a oleje a potom mi to jede takhle tak sem se trochu vyděsil

V sobotu jsem jel praha brno a zpět:

Praha-Brno průměr 120 km/h spotřeba 7.2 l/100km

Brno- Praha průměr 110 km/h spotřeba 6.8 l/100km

Praha- Albrechtice v jiz. horách 6.5 l/100km na průměr jsem se nekoukl a včera zpátky průměr 81 km/h a spotřeba 5.6 l/100km

Zdravím mám 1,2 HTP 40kW a točím Praha - Žďár nad Sázavou - 50% dálnice, 20% po Praze a 30% okrsky(celkem asi 200km) - 5,4l ,prum. rychl. 82km/h středně naložené s 15" alu, ale chci se zeptat těch co mají PP kolik jim to ukazuje na volnoběh l/h ukazovalo mi to 0,7 občas 0,8 a poté co jsem asi 2x natankoval N98 tak 1:1 s N95 mi to ukazuje 0,6 občas 0,7 l/h a to jezdím zpět na N95. Mám najeto 26 000km je to normální vzhledem k počtu ujetých km, nebo to způsobil N98.

Alan 07: To je normalni, ovlivnuje to vicero parametru...

• 4 týdny později...

Mam pocit, ze to snad urciti uzivatele delaji schvalne!! :076

Proc zakladate 85 temat o spotrebe????????? Je problem to dat do jedineho tematu????? Odted jakoukoli informaci o spotrebe, dotazy o spotrebe, problemy se spotrebou, RESTE TADY!!!!!!!!!!

Mam pocit, ze to snad urciti uzivatele delaji schvalne!! :076

Proc zakladate 85 temat o spotrebe????????? Je problem to dat do jedineho tematu????? Odted jakoukoli informaci o spotrebe, dotazy o spotrebe, problemy se spotrebou, RESTE TADY!!!!!!!!!!

OT: :D

oni to ti uzivatele nedelaji naschval :) treba konkretne ta spotreba zajima kazdeho (asi tak jako jaky olej pouzit, jaka kola nasadit nebo problemy se servem :) )...a kazdy novy uzivatel tak vetsinou zalozi takovouhle sadu temat, protoze nepouziva vyhledavani :) myslim, ze problem je v tom,ze vyhledavani by melo byt pro nove uzivatele nejak vic zvyrazneno...ne kazdy je uz odjinud nauceny a zvykly chovat se "vhodne" v diskuznim foru (at uz je o cemkoliv) a pouzivat treba prave to vyhledavani...

Tak tu je 86 :D ale nie,moja spotreba dialnica 4,2-4,5 kombinovana 5,2 pri rychlosti 130-140 5,8 pri 150 6,8 podla pocitacu a olitroval som to kanistrom lebo sa mi to zda neuveritelne MPi 50 kw

mam 1.4 70kw/50kw/, jezdil sem kolem osmi litru. Ted jezdím tak 9.5. je teda fakt ze treba kola 205/40/17 delaji poroti 165/70/14 cely litr navíc.

Vazeni jsem tu poprve tak mozna to sem nepetri ale mam fabii 1,4MPI 50Kw r.v.2001 a zajimalo by me za kolik mam tim na mysli spotrebu benzinu tento motor jezdi ja mam takovou zkusenost ze asi tak 7,5l a co vy

Měl jsem ji do nedávna jako služební najel jsem s ní 156000 a můj celkový průměr byl 7,6 Jinak máme ještě 4 další služební tentýž motor. A kolegové - Třinec - nejezdí po dálnici 6,6 Ostatní přibližně necelých 8. Dvě co jezdí převážně po Brně asi 8,2.

Teď mám 1,4 TDI 59Kw . Je to nebe a dudy. Větší výkon, pružnější motor, spotřeba s klimou 5,5 bez klimy snad asi tak kolem 4,9. Mám najeto zatím málo. Za necelé 2 měsíce 9000 km.

Mám Fábii Clasic 1.4 MPI 2000 + dodělávaná palubní PC najeto 63000km motor chip na 59kw jezdím převážně město ale i mimo snažím se jezdit podle palubního počítače ve městě to nejde ale mimo se snažím držet kolem 6l/h moje clekové spotřeby jsou tak kolem 6.5-7l mimo město z kopce sundavákm nohu z plynu auto je obsazeno 2 dospělý a 2 děti nevím niší spotřeba se nedá udělat.....tuším že mezi 6-7 l je normál......při kombi jízdě palubní počítač je dobrá věc!!!!!naučil mě nešlepat tolik na plny když to není nutné a hlavně vím jak decentě sešlápnout...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.