Martinoslav Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Muerte: No po meste mas nahodou good spotrebu... To ja se obcas po meste dostanu i na 9 Ale to je tak po krizovatkach, jakmile se dostanu mimo uplne centrum, tak to spadne tak na 7,5. Jinak spotreba pod 5 je realna, naprosto v pohode. Ale to si clovek musi spotrebu hlidat, jinak spotreba kolem 6ti je realna zpusobem, ze clovek nic hlidat nemusi, jen to chce nemit misto nohy cihlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Grrrr koupil jsem nová kola 195 15" a jezdim ted město 8,5 to je po městě většinou ve špičce, kdy je to hodně zacpany. Jiank mimo město cca 7l/100. To město není to moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Podle me uplne normalni Spotreba hodne klesne jakmile vyjedes mimo uplne zacpany centrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Takhle to dopada, kdyz si clovek hlida spotrebu, byt se zapnutou klimatizaci... Na HTP myslim celkem good vykon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 druha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 treti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Děkuji za uklidnění nějak se mi to nezdálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ted jsem jel z Prahy do Brna - spotreba 5,1l/100 km vcetne vyjezdu z Prahy a dojezdu v Brne, ale fakt jsem se musel snazit Na dalnici rychlost 120 km/h, rychlejs jenom pri predjizdeni. Normalne kdyz nejedu pro zabavu "economy run", tak to mam tak za 6,7l - 7,3 / 100km. Na druhou stranu kdyby ted neprselo, mel bych navoskovany auto, lip nahusteny pneu, zhasnuty svetla a nestavel bych na benzince, tak by to bylo urcite i pod 5l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Se zapnutou klimou je to slusny vykon. ja mel takovou spotrebu kdyz jsem jel pred 14ti dny z Ruzyne do UL, bylo to v noci a jizda pohoda pianko. Cestou tam jsem mel 5,5 a cestou zpatky 4,9. Dalo by se jit jeste tak o par deci niz, ale to uz bych fakt musel jet ecorun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 s takovou spotrebou jsi jel eco run Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Taky budes jezdit, uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 mimo mesto uz jsem na 6. litrech, ale mesto je peklo, zatim za 9, ale snad to pujde dolu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUERTE Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Martinoslav: tak na tom jsem stejne, okolo tech deviti az k 9,7l ve spicce,kdyz pospicham... Ale mam to ted trosku rozbite, tak to svadim na to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 mimo mesto uz jsem na 6. litrech, ale mesto je peklo, zatim za 9, ale snad to pujde dolu..... Ufff tak alespon nejsem s mestem sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 myslim, ze jeste trochu min to pujde, alpod 8 ve meste je to nerealny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Já sem právě jeden čas po městě jezdíl za 7,8 a ted jsem byl na výměně brz a oleje a potom mi to jede takhle tak sem se trochu vyděsil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 V sobotu jsem jel praha brno a zpět: Praha-Brno průměr 120 km/h spotřeba 7.2 l/100km Brno- Praha průměr 110 km/h spotřeba 6.8 l/100km Praha- Albrechtice v jiz. horách 6.5 l/100km na průměr jsem se nekoukl a včera zpátky průměr 81 km/h a spotřeba 5.6 l/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Zdravím mám 1,2 HTP 40kW a točím Praha - Žďár nad Sázavou - 50% dálnice, 20% po Praze a 30% okrsky(celkem asi 200km) - 5,4l ,prum. rychl. 82km/h středně naložené s 15" alu, ale chci se zeptat těch co mají PP kolik jim to ukazuje na volnoběh l/h ukazovalo mi to 0,7 občas 0,8 a poté co jsem asi 2x natankoval N98 tak 1:1 s N95 mi to ukazuje 0,6 občas 0,7 l/h a to jezdím zpět na N95. Mám najeto 26 000km je to normální vzhledem k počtu ujetých km, nebo to způsobil N98. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Alan 07: To je normalni, ovlivnuje to vicero parametru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Mam pocit, ze to snad urciti uzivatele delaji schvalne!! Proc zakladate 85 temat o spotrebe????????? Je problem to dat do jedineho tematu????? Odted jakoukoli informaci o spotrebe, dotazy o spotrebe, problemy se spotrebou, RESTE TADY!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Mam pocit, ze to snad urciti uzivatele delaji schvalne!! Proc zakladate 85 temat o spotrebe????????? Je problem to dat do jedineho tematu????? Odted jakoukoli informaci o spotrebe, dotazy o spotrebe, problemy se spotrebou, RESTE TADY!!!!!!!!!! OT: oni to ti uzivatele nedelaji naschval treba konkretne ta spotreba zajima kazdeho (asi tak jako jaky olej pouzit, jaka kola nasadit nebo problemy se servem )...a kazdy novy uzivatel tak vetsinou zalozi takovouhle sadu temat, protoze nepouziva vyhledavani myslim, ze problem je v tom,ze vyhledavani by melo byt pro nove uzivatele nejak vic zvyrazneno...ne kazdy je uz odjinud nauceny a zvykly chovat se "vhodne" v diskuznim foru (at uz je o cemkoliv) a pouzivat treba prave to vyhledavani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuco Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Tak tu je 86 ale nie,moja spotreba dialnica 4,2-4,5 kombinovana 5,2 pri rychlosti 130-140 5,8 pri 150 6,8 podla pocitacu a olitroval som to kanistrom lebo sa mi to zda neuveritelne MPi 50 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakos Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 mam 1.4 70kw/50kw/, jezdil sem kolem osmi litru. Ted jezdím tak 9.5. je teda fakt ze treba kola 205/40/17 delaji poroti 165/70/14 cely litr navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Vazeni jsem tu poprve tak mozna to sem nepetri ale mam fabii 1,4MPI 50Kw r.v.2001 a zajimalo by me za kolik mam tim na mysli spotrebu benzinu tento motor jezdi ja mam takovou zkusenost ze asi tak 7,5l a co vy Měl jsem ji do nedávna jako služební najel jsem s ní 156000 a můj celkový průměr byl 7,6 Jinak máme ještě 4 další služební tentýž motor. A kolegové - Třinec - nejezdí po dálnici 6,6 Ostatní přibližně necelých 8. Dvě co jezdí převážně po Brně asi 8,2. Teď mám 1,4 TDI 59Kw . Je to nebe a dudy. Větší výkon, pružnější motor, spotřeba s klimou 5,5 bez klimy snad asi tak kolem 4,9. Mám najeto zatím málo. Za necelé 2 měsíce 9000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Mám Fábii Clasic 1.4 MPI 2000 + dodělávaná palubní PC najeto 63000km motor chip na 59kw jezdím převážně město ale i mimo snažím se jezdit podle palubního počítače ve městě to nejde ale mimo se snažím držet kolem 6l/h moje clekové spotřeby jsou tak kolem 6.5-7l mimo město z kopce sundavákm nohu z plynu auto je obsazeno 2 dospělý a 2 děti nevím niší spotřeba se nedá udělat.....tuším že mezi 6-7 l je normál......při kombi jízdě palubní počítač je dobrá věc!!!!!naučil mě nešlepat tolik na plny když to není nutné a hlavně vím jak decentě sešlápnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.