Lukas_cz Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Prosím o pomoc. Mám centrální zamykání a ovládání mám zvášt mimo klíče. Když mi došla baterie tak jsem ji vyměnil ale nyní ovládní nezamyká ani neodemyká. Svítí dioda na ovládání když to zmáčknu - ale s autem to ani nehne. Když jsem rozebral ovládní mam tam výrobce - Jablotron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Skús ovládač zosynchronizovať s alarmom. Zapni zapaľovanie a stlač ľubovoľné tlačidlo ovládača, mal by sa chytiť. Ak nie, potom treba skúsiť znova nakódovať ovládače - obidva naraz. Pozri stránky výrobcu. Druhý ovládač funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 2. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 mam jen jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 To bolo origo s jednym? skus zistit typ alarmu. Z ovladaca, stansdardne je k alarmu manual - karticka, kde je popis funkcie, alebo aspon sprav foto ovladaca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.