Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A do jaké barvy to půjde?? Mě osobně se ta maska nelíbí, kdyby vymysleli nějakou lepší třeba bez znaku úplně, tak by to bylo o hodně (aspoň pro mě) lepší.

Jinak mračítka autu seknou.

Vloženo

A do jaké barvy to půjde?? Mě osobně se ta maska nelíbí, kdyby vymysleli nějakou lepší třeba bez znaku úplně, tak by to bylo o hodně (aspoň pro mě) lepší.

ja taky nevim proc nedelaji neco bez znaku, hold spatne udelana maska. Pujde to normalne do barvy auta, chromovy ramecek okolo zeber taky tak.

Vloženo

me se to libi taky,jeste laknout a zkompletovat a vymyslet nejaky znak dopredu

třeba půjde nějak upravit, aby tam nebyl žádný znak a zůstane jen ta rovná část

Vloženo (editace)

Stala se mi takova neprijemna vec. Menil jsem klicky otevirani dveri, daval jsem vse do cerna. Vsechny tapecy dole, na zadnich jsem neodpojoval ani draty tam jsem se dostal dobre a na prednich jsem je odpojil. A co se nestalo? Po zpetne montazi a naslednem zamceni a odemceni auta nejdou otevrit ani jedny predni dvere, jde jen zadek. Nejhorsi je ze nejdou ani zvenku ani zevnitr!!! Nevite nekdo kde by mohla byt chyba? Jsem z toho celkem na prasky. :feve::help:

Editováno: , autor: omartinek
Vloženo

Zkus odpojit akumulátor a pokud nemáš zaslepené mechanické zámky, tak zkus při odpojené baterce zamknout a odemknout oboje dveře, pak připoj baterku a zkus zamknout a odemknout dálkou. Potom by už mělo všechno jít. Mě se stalo něco podobného u FI a kamarád servisák mi řekl, že se při odpojení konektorů mohl zpitomět Safe systém.

Vloženo

tak problem vyresen a s elektrikou to nemelo vubec nic spolecneho. Chyba byla v tech klickach. Ac vypadaji na prvni pohled stejne, neni tomu tak. Nevim jak je to mozne, ale kdyz jsem dal na predni dvere cerne klicky, auto jsem neotevrel. Vypada to ze maji oproti stribrnym kratsi drahu otevirani.Lanko proste nezatahnou az do krajni polohy aby se dvere otevrely. A taky na te cerne klicce chybi ten predel jak je zakrouzkovany na stribrne klicce. Ten by mohl byt rozhodujici. Myslim si ze se o nej opira valecek s lankem a pomaha tomu otevirat. Porad mi ale vrta hlavou proc to na zadnich dverich jde a na pradnich ne? Vzdyt jsou stejne! I cislo dilu souhlasi.

post-42952-1279387354,6279_thumb.jpg

Vloženo

Já osobně bych vzal černej sprej a bylo by... Vůbec bych to nekupoval.... osobně jsem přemýšlel že vše dám do barvy auta... To jsem vyloučil protože mé rádio je také stříbrné a spor sedáky mají stříbrnou niť... Tak jsem přemýšlel na nějaký airbrush a nakonec to dělat nebudu...

Vloženo

no tak kdyz uz jsem vymenil i ofuky na ventilaci tak to dotahnu dokonce, to otevirani bude stat okolo 150kč/ks si myslim,tak to jeste obetuji. Jen by me tedy zajimalo, z ceho jsou tyto cerny klicky. Zjistil jsem totiz, ze kdyz je das jakoby proti sobe, diru na diru tak ta cerna je o 3mm kratsi. A proto mi to pak nejde otevirat.

Vloženo

tak ve skodovce jsem nepochodil, rikali mi, ze nic jineho nemaji, ze to ma stejna cisla jako jejich Etka tak pry bohuzel.

takže prijde na radu lak, poradi nekdo jak na to? Nemate nekdo zkusenosti kolik vrstev na to padne? A jaky zmekcovac koupit aby to na tom plastu drzelo? Nebo je to jedno?

Vloženo

nejdůležitější je odmastit... Potom základ na plasty to je celkem jedno, ale od motipu je dobrej... no a potom příjde to nejdůležitější... Plnič. Motip je asi opět nej. no a potom barva. v tvém případě to bude černá a myslím že matná.... na matnou se lak už nedává... chce to několik vrstev stejně silných ze vzdálenosti cca 30cm rovnoměrně.... první vrstva jen poprašek a nechat dost uschnout... pak 2 vrstvy klidně rychleji po sobě ale nechat uschnout oddych takovou dobrou čtvrt hodinku a pak finále... tím že to bude z několika strand tak to bude časově náročnější...

Vloženo

nejdůležitější je odmastit... Potom základ na plasty to je celkem jedno, ale od motipu je dobrej... no a potom příjde to nejdůležitější... Plnič. Motip je asi opět nej. no a potom barva. v tvém případě to bude černá a myslím že matná.... na matnou se lak už nedává... chce to několik vrstev stejně silných ze vzdálenosti cca 30cm rovnoměrně.... první vrstva jen poprašek a nechat dost uschnout... pak 2 vrstvy klidně rychleji po sobě ale nechat uschnout oddych takovou dobrou čtvrt hodinku a pak finále... tím že to bude z několika strand tak to bude časově náročnější...

ok diky za rady, zitra nakoupim material a jdu na to, dokud je solidni pocasi. O vikendu ma byt hnusme tak aby mi to hezky uschlo :)

Vloženo

no tak to je mazec ani skodovka nevi co ma... :(

tak drzim palce at vyjde barva... ;)

taky jsem na to koukal jako blazen, no jo, i mistr tesar se nekdy utne.

na tu barvu jsem zvedavy, pak dam nejake foto.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...