omartinek Vloženo 31. Srpen 2010 Autor Vloženo 31. Srpen 2010 tak jsem dnes vyfotil prvnich 50000km, a načínám druhou 50tku Citovat
Vlasta Vloženo 31. Srpen 2010 Vloženo 31. Srpen 2010 (editace) Gratulace k 50ti tisickum kilometřiku. Editováno: 31. Srpen 2010, autor: Vlasta Citovat
omartinek Vloženo 31. Srpen 2010 Autor Vloženo 31. Srpen 2010 teprve??? :smich: vždyť Myška je ještě mladice Citovat
omartinek Vloženo 31. Srpen 2010 Autor Vloženo 31. Srpen 2010 Gratulace k 50ti tisickum kilometřiku. óóó děkuji, tak to musim koupit asi šampíčko Citovat
omartinek Vloženo 5. Září 2010 Autor Vloženo 5. Září 2010 tak přidávám jednu fotečku jen tak focenou před barákem po umytí Myšky s novými koly Citovat
omartinek Vloženo 7. Září 2010 Autor Vloženo 7. Září 2010 Tak se musím pochlubit i tady. Včera se moje rodinka rozrostla o dalšího potomka. Narodila se nám dcera Terezka. Citovat
Vlasta Vloženo 9. Září 2010 Vloženo 9. Září 2010 Velká gratulejšn,ať roste,je zdravá a dělá rodičum jenom starosti,teda radosti. :) Citovat
omartinek Vloženo 9. Září 2010 Autor Vloženo 9. Září 2010 To je první dítě? nene Lewisi, již druhé, mám ještě dvouletého syna Jakuba Citovat
omartinek Vloženo 9. Září 2010 Autor Vloženo 9. Září 2010 Velká gratulejšn,ať roste,je zdravá a dělá rodičum jenom starosti,teda radosti. :) díky Vlasto ... Citovat
omartinek Vloženo 9. Září 2010 Autor Vloženo 9. Září 2010 zpátky k autum, neměl by nějaky jihočech na pujcení 10 ks delších šroubů do kol? Chtěl bych zkusit podložky pod kola (8mm). Díky Citovat
Lewis Vloženo 9. Září 2010 Vloženo 9. Září 2010 No jo, obě děti krásný... To se docela divím, že jsi si vybral roomstera, když máš dvě děti. Teda jako výběr je jasnej já o přednostech roomstera a rodiny vím svoje, ale právě že já mám rok a půl kluka a nevim jak bychom se tam vešli s druhým... (Ono taky hodně záleží na kočárku a ten se mimochodem do roomu dává bezkonkurenčně... jenže to asi budeš znát, my museli mít zrovna s pevnou korbou, protože vkládací tašky vypadají, jak jinak, než hrozně... ale pro mě třeba hartan je nej kočárek... jenže neeee, takže podvozek zvlášť a korba zvlášť a kufr je plnej.... jako výhoda je že můžeš spoustu potřebných věcí jako zavařeniny od babičky naskládat do korby ale stejně ted máme už snad rok tříkolku S4 a to si užívám.... zabere to jen půl kufru a v druhé půlce se krásně vyjímá woofer a pak teda ty zaveřeniny no. ) Ale zpět k věci já vědět že budu mít druhý tak bych asi pokukoval po něčem větším.... to jsi mě překvapil.... potom si určitě rád přečtu zkušenosti s roomem a dvěma dětmi.... Citovat
Lewis Vloženo 9. Září 2010 Vloženo 9. Září 2010 8mm ani nepoznáš... (nejsem jihočech a delší mám jen na origo, čili s kulovou dosedací plochou) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.