Srpen 31, 201015 r Autor Gratulace k 50ti tisickum kilometřiku. óóó děkuji, tak to musim koupit asi šampíčko
Září 5, 201015 r Autor tak přidávám jednu fotečku jen tak focenou před barákem po umytí Myšky s novými koly
Září 7, 201015 r Autor Tak se musím pochlubit i tady. Včera se moje rodinka rozrostla o dalšího potomka. Narodila se nám dcera Terezka.
Září 9, 201014 r Autor Velká gratulejšn,ať roste,je zdravá a dělá rodičum jenom starosti,teda radosti. :) díky Vlasto ...
Září 9, 201014 r Autor zpátky k autum, neměl by nějaky jihočech na pujcení 10 ks delších šroubů do kol? Chtěl bych zkusit podložky pod kola (8mm). Díky
Září 9, 201014 r No jo, obě děti krásný... To se docela divím, že jsi si vybral roomstera, když máš dvě děti. Teda jako výběr je jasnej já o přednostech roomstera a rodiny vím svoje, ale právě že já mám rok a půl kluka a nevim jak bychom se tam vešli s druhým... (Ono taky hodně záleží na kočárku a ten se mimochodem do roomu dává bezkonkurenčně... jenže to asi budeš znát, my museli mít zrovna s pevnou korbou, protože vkládací tašky vypadají, jak jinak, než hrozně... ale pro mě třeba hartan je nej kočárek... jenže neeee, takže podvozek zvlášť a korba zvlášť a kufr je plnej.... jako výhoda je že můžeš spoustu potřebných věcí jako zavařeniny od babičky naskládat do korby ale stejně ted máme už snad rok tříkolku S4 a to si užívám.... zabere to jen půl kufru a v druhé půlce se krásně vyjímá woofer a pak teda ty zaveřeniny no. ) Ale zpět k věci já vědět že budu mít druhý tak bych asi pokukoval po něčem větším.... to jsi mě překvapil.... potom si určitě rád přečtu zkušenosti s roomem a dvěma dětmi....
Září 9, 201014 r 8mm ani nepoznáš... (nejsem jihočech a delší mám jen na origo, čili s kulovou dosedací plochou)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.