Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

to sice nepozná,ale potřebujeme něco vyzkoušet a origo šrouby ke kolům + podložky jsou krátký a jen kvůli zkoušce kupovat šrouby nemá zatím cenu, páč nevíme, jestli tam ty podložky budeme nechávat. tyhle kola naštěstí mají dosedací plochu jako origo kola, takže tam by problém nebyl

Vloženo (editace)

No jo, obě děti krásný...

To se docela divím, že jsi si vybral roomstera, když máš dvě děti. Teda jako výběr je jasnej já o přednostech roomstera a rodiny vím svoje, ale právě že já mám rok a půl kluka a nevim jak bychom se tam vešli s druhým... (Ono taky hodně záleží na kočárku a ten se mimochodem do roomu dává bezkonkurenčně... jenže to asi budeš znát, my museli mít zrovna s pevnou korbou, protože vkládací tašky vypadají, jak jinak, než hrozně... ale pro mě třeba hartan je nej kočárek... jenže neeee, takže podvozek zvlášť a korba zvlášť a kufr je plnej.... jako výhoda je že můžeš spoustu potřebných věcí jako zavařeniny od babičky naskládat do korby ale stejně ted máme už snad rok tříkolku S4 a to si užívám.... zabere to jen půl kufru a v druhé půlce se krásně vyjímá woofer a pak teda ty zaveřeniny no. :D)

Ale zpět k věci já vědět že budu mít druhý tak bych asi pokukoval po něčem větším.... to jsi mě překvapil.... potom si určitě rád přečtu zkušenosti s roomem a dvěma dětmi....

ja mam kocar klasiku a vejde se tam pintlich, je fakt ze kdyz nekam jedeme tak nechavam plato doma protoze by to byla konecna. Udelam fotecku az nalozim kocar. Jinak s mistem vzadu si ztezovat nemuzu, je fakt ze deti jsou zatim maly tak ani nic nerikaji, az zacnou remcat, treba zacneme premyslet o zmene. Ale na to si jeste pockame. :smich: Doted tam jezdila zenuska se synem a ta se tam krasne natahla, sedacku az dozatu a mela mista jako blazen.

Editováno: , autor: omartinek
Vloženo

No jo, obě děti krásný...

To se docela divím, že jsi si vybral roomstera, když máš dvě děti. Teda jako výběr je jasnej já o přednostech roomstera a rodiny vím svoje, ale právě že já mám rok a půl kluka a nevim jak bychom se tam vešli s druhým... (Ono taky hodně záleží na kočárku a ten se mimochodem do roomu dává bezkonkurenčně... jenže to asi budeš znát, my museli mít zrovna s pevnou korbou, protože vkládací tašky vypadají, jak jinak, než hrozně... ale pro mě třeba hartan je nej kočárek... jenže neeee, takže podvozek zvlášť a korba zvlášť a kufr je plnej.... jako výhoda je že můžeš spoustu potřebných věcí jako zavařeniny od babičky naskládat do korby ale stejně ted máme už snad rok tříkolku S4 a to si užívám.... zabere to jen půl kufru a v druhé půlce se krásně vyjímá woofer a pak teda ty zaveřeniny no. :D)

Ale zpět k věci já vědět že budu mít druhý tak bych asi pokukoval po něčem větším.... to jsi mě překvapil.... potom si určitě rád přečtu zkušenosti s roomem a dvěma dětmi....

Tobě to příjde pro rodinu 2 + 2 malé auto? Já mám dvě holky (5 a 8 let) + ženu a jsme s Ro spokojeni navýsost. Všude dost místa, i na dovolenou jsme se sbalili tak, že jsem nemusel kufr vyplňovat až po strop. Kočárek už teda nemáme, to je taky fakt.

Vloženo

Lewis ma asi veike pozadavky na cestovani, ja kdyz jedu s rodinku na dovolenou na hory, tak copak potrebuje spravny horal? No prece nic. Takze co mas na sobe to nosis cely tyden, myslim ponozky a tak, vezmu kratasy tricko a jedu. Tim je minimalne taska usetrena. Je fakt ze ted vozime kocarek, tak kufr Mysky trosku praska ve svech ale neni to na furt a pak ten kufr ani nezaplnim. lol

Vloženo

Ty jo no na 2 relativně malé děti mi to příjde malé auto...

Sakal: Ty se nepočítáš ty máš 2 velké děti... ale vzpomeň si! Já jedu na den se svým rok a půl dítětem k babičce na chatu. Kočárek, a věci pro malého.... To je velká "malá" taška. Tepláky na převlečení a jedny náhradní (bláto a kaluže jsou jeho) triko s krátkým a s dlouhým a to vše dvakrát (dost blinká a to má po mě), punčocháče protože na chatě (kamený barák) je dost kosa a kdyby pršelo tak jsme jen uvnitř, náhradní fusekle, boty kdyby proběhl tou kaluží, jo a samo gumačky kdyby bylo mokro, no a samo bačkory kdybychom nešli ven, čepici, no a kšiltovku kdyby svítilo sluníčko, mikinku kdyby byla fakt kosa, a bundu kdyby pršelo a babka se zbláznila že stejně musí na procházku. Do toho náhradní triko pro mě protože by mě mohl poblinkat... a to nechci popisovat co vše si s sebou bere manželka.......

Dort... přece něco ke kafi. a když jedeme na oběd tak musíme něco přivést... jo a máma (tchýně) chce přivést to co jsme jí minule koupili v Ikee.

Motorku... (nebo jiné odrážedlo...)

Mě se to do kufru nevejde a vozím polovinu věcí "velmi bezpečně" na zadním sedadle... A to tam furt nemám lahvičky a jídlo pro malého....

A domů vezu ještě napakováno co nám babička a babka navařily...........................................

Jo zdá se mi to auto na 2 děti malé. ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Koukám kamaráde žádné přispěvky, tzn. žádně úpravy, vylepšování, zkrášlování? Co se děje, to je nezvyklé? Snad nedošla na moje slova? (rodina má přednost) :) A nebo snad už je Myška hotová k obrazu tvému? ;)

:smich:

Vloženo

to je zajímavý?? a kdepak??? :smich:

inspirace??? koukal bych po spoileru na předek, ten by se mi móóóóóóóóc líbil a možná bych i přemýšlel nad pružinama, páč komplet podvozek je malinko dražší, tak na začátek postačující a tím bych byl spokojen

Vloženo

jj, znám, ale jedným dechem říkám, že na začátek dostačující řešení :palec2:

malá inspirace??? to budu muset malinko přemýšlet, ale určitě něco vymyslím, dej mi chvilku

Vloženo

špatně nevypadá lehce zatmavit zadní svítilny, ale já jsem spíš pro origo stav

zkusím se pro malou inspiraci odívat po německým foru, jestli tam něco nebude

edit. už to mám- chybí ti vzpěry přední kapoty :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...