Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

novy znak moc pekny :palec2:

ta ochrana lista mi prijde divne uzka, nevim, je to takove proste, divne...

jeste me napadlo co na te znacce uprevit ten levej cernej spunt a nahradit ho bilou? to by bylo trochu lepsi, aspon mi to prijde ze je prakticky mimo... ;)

lista uzka? Ta jde az k hrane kufru. jina se nedela. To co je videt je vlastne pouze půlka, dalsich 5cm je pod vikem.

Cerny spunt neni spunt ale sroub a ten barvit nechci.

Vloženo

OK každej origo

to se ti ale na milotec masku nevejde, nebo jsi dal zase origo ,masku? :) Znak se mi moc nelibi. Urcite bych si tam nedaval napis Roomster. Ale kazdy mame jiny vkus. ;)

Vloženo

to se ti ale na milotec masku nevejde, nebo jsi dal zase origo ,masku? :) Znak se mi moc nelibi. Urcite bych si tam nedaval napis Roomster. Ale kazdy mame jiny vkus. ;)

né já mám zase název firmy ,ale tohle se mi moc líbí na NDR vebu :palec2:

Vloženo

na to jsme taky koukaly a je možný, že kdyby byla až do konců, že by to možná vypadalo líp, ale těžko říct, mě se to líbí i takhle, třeba z toho uděláme scouta :)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak rodinka odjela ke tchýni tak jsem si doma udělal lakýrnickou dílnu a pokusil se trošku oživit ALU kolečka. lol Konečně došlo také na dodělání středových pokliček a samozřejmě na samolepku do kol. Foto určitě zítra dodám.

Vloženo

10tis za 5 měsiců to z myšky taky skoro nevysedneš co?Kolečka pěkná a to mi připomíná,že musím objednat nový středy než začne sezona. :):palec2:

Vlasto je to znat, denne najedu jen do prace tam a zpet 90km + vikendovy popojizdeni s rodinkou po navstevach a ono to tam naskace. Ale za chvili koncim, menim praci a auto bude stat pred barakem. A s tema stredama by jsi mel neco vymyslet, MYŠKA je na foru jen jedna.

Vloženo

hurá, konečně dostaly kola vysněné středy :palec2:

jinak mám už jen o 110 000 km víc :smich: , ale to mě co nevidět doženeš :palec2:

jinak letos už konečně uděláme puzzle

kamarade na puzzle se chystame minimalne jiz druhou sezonu tak snad letos to vyjde. ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...