omartinek Vloženo 9. leden 2011 Autor Vloženo 9. leden 2011 novy znak moc pekny ta ochrana lista mi prijde divne uzka, nevim, je to takove proste, divne... jeste me napadlo co na te znacce uprevit ten levej cernej spunt a nahradit ho bilou? to by bylo trochu lepsi, aspon mi to prijde ze je prakticky mimo... lista uzka? Ta jde az k hrane kufru. jina se nedela. To co je videt je vlastne pouze půlka, dalsich 5cm je pod vikem. Cerny spunt neni spunt ale sroub a ten barvit nechci. Citovat
omartinek Vloženo 9. leden 2011 Autor Vloženo 9. leden 2011 OK každej origo to se ti ale na milotec masku nevejde, nebo jsi dal zase origo ,masku? Znak se mi moc nelibi. Urcite bych si tam nedaval napis Roomster. Ale kazdy mame jiny vkus. Citovat
Roomwagen Vloženo 9. leden 2011 Vloženo 9. leden 2011 to se ti ale na milotec masku nevejde, nebo jsi dal zase origo ,masku? Znak se mi moc nelibi. Urcite bych si tam nedaval napis Roomster. Ale kazdy mame jiny vkus. né já mám zase název firmy ,ale tohle se mi moc líbí na NDR vebu Citovat
Standis Vloženo 9. leden 2011 Vloženo 9. leden 2011 A mě se to nelíbí nechal bych tam origo. tohle je hlavně dělaný z praktických důvodů Citovat
Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2011 Vloženo 9. leden 2011 no myslel jsem to tak ze ta lista nejni pres celou sirku kufru... Citovat
Standis Vloženo 9. leden 2011 Vloženo 9. leden 2011 na to jsme taky koukaly a je možný, že kdyby byla až do konců, že by to možná vypadalo líp, ale těžko říct, mě se to líbí i takhle, třeba z toho uděláme scouta Citovat
Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2011 Vloženo 9. leden 2011 jj, neni to osklive jen me to prekvapilo... OII tam ma vlastne tu listu v te vysce myslim, takze je to cerny po cele sirce... Citovat
omartinek Vloženo 10. leden 2011 Autor Vloženo 10. leden 2011 no myslel jsem to tak ze ta lista nejni pres celou sirku kufru... jo takze na delku? jo to nevim, me prekvapila i v tom ze je pulena. Citovat
Ozi Toretto Vloženo 10. leden 2011 Vloženo 10. leden 2011 no kdyz to rikas na delku, tak asi jo ona je pulena? tak to cumim... Citovat
omartinek Vloženo 10. leden 2011 Autor Vloženo 10. leden 2011 jj pulena taky jsem koukal, ale to mi celkem neva Citovat
Ozi Toretto Vloženo 10. leden 2011 Vloženo 10. leden 2011 tak ani neni duvod to resit, co jsem koukal na fotku tak jsem se musel hodne soustredit, abych nasel ten predel... Citovat
omartinek Vloženo 10. leden 2011 Autor Vloženo 10. leden 2011 to je tim ze to nejde dat presne k sobe, ale se_u na to. Citovat
omartinek Vloženo 22. leden 2011 Autor Vloženo 22. leden 2011 Tak rodinka odjela ke tchýni tak jsem si doma udělal lakýrnickou dílnu a pokusil se trošku oživit ALU kolečka. Konečně došlo také na dodělání středových pokliček a samozřejmě na samolepku do kol. Foto určitě zítra dodám. Citovat
omartinek Vloženo 23. leden 2011 Autor Vloženo 23. leden 2011 slíbené foto, nevypadají tak hrozně ne? Citovat
omartinek Vloženo 23. leden 2011 Autor Vloženo 23. leden 2011 neskutěčně to letí, po 5. měsících je Myška o 10000km zajetější. Krásných 60000km na kontě. Citovat
Ozi Toretto Vloženo 23. leden 2011 Vloženo 23. leden 2011 gratuluju k vyroci Mysce a kola moc pekna Citovat
Vlasta Vloženo 23. leden 2011 Vloženo 23. leden 2011 10tis za 5 měsiců to z myšky taky skoro nevysedneš co?Kolečka pěkná a to mi připomíná,že musím objednat nový středy než začne sezona. Citovat
Standis Vloženo 23. leden 2011 Vloženo 23. leden 2011 hurá, konečně dostaly kola vysněné středy jinak mám už jen o 110 000 km víc , ale to mě co nevidět doženeš jinak letos už konečně uděláme puzzle Citovat
omartinek Vloženo 24. leden 2011 Autor Vloženo 24. leden 2011 10tis za 5 měsiců to z myšky taky skoro nevysedneš co?Kolečka pěkná a to mi připomíná,že musím objednat nový středy než začne sezona. Vlasto je to znat, denne najedu jen do prace tam a zpet 90km + vikendovy popojizdeni s rodinkou po navstevach a ono to tam naskace. Ale za chvili koncim, menim praci a auto bude stat pred barakem. A s tema stredama by jsi mel neco vymyslet, MYŠKA je na foru jen jedna. Citovat
omartinek Vloženo 24. leden 2011 Autor Vloženo 24. leden 2011 hurá, konečně dostaly kola vysněné středy jinak mám už jen o 110 000 km víc , ale to mě co nevidět doženeš jinak letos už konečně uděláme puzzle kamarade na puzzle se chystame minimalne jiz druhou sezonu tak snad letos to vyjde. Citovat
Standis Vloženo 24. leden 2011 Vloženo 24. leden 2011 v to doufám, že to už letos dotáhneme do zdárného konce Citovat
omartinek Vloženo 30. leden 2011 Autor Vloženo 30. leden 2011 ješte mám, má je zatím zapikaný Pešír tak uvidím jestli je bude chtít nebo ne. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.