Standis Vloženo 17. Květen 2013 Vloženo 17. Květen 2013 Tohle je dle meho gusta. Silny a jednoduchy paprsky. Ja jsem spokojen kamarade Citovat
omartinek Vloženo 19. Květen 2013 Autor Vloženo 19. Květen 2013 nejsou moc zalezlý?? myslím si že jsou jako ty původní, zároveň s lemem Citovat
omartinek Vloženo 3. Červenec 2013 Autor Vloženo 3. Červenec 2013 tak konečně jsem se dostal ke klukovi do dílny a nechal si udělat bublající výfuk. A ejhle, vlnovec byl úplně na prach. Ale 4 stovečky to spravily a je zase ticho. Hurá na dovču. Citovat
omartinek Vloženo 15. Červenec 2013 Autor Vloženo 15. Červenec 2013 (editace) Tak Myška má natočeno dnes 90000Km a s tím souvisí otázka? Dělat rozvody nebo ještě počkat? Co myslíte? Jinak dostane Myška ještě nové samolepky pro krásu když nám tak hezky slouží!!! Editováno: 15. Červenec 2013, autor: omartinek Citovat
Standis Vloženo 29. Červenec 2013 Vloženo 29. Červenec 2013 já dělal rozvody v cca 110 tkm. takže já bych asi pomalu šetřil penízky a nechal je udělat. lepší dřív, než pozdě Citovat
omartinek Vloženo 23. Září 2013 Autor Vloženo 23. Září 2013 Tak dneska jsem byl s Myškou na STK! A zase masakr. Chytil jsem tam přímo majitele STK, kterému se nelíbil můj krásný černý pruh na předním okně. Až prý bude svítit sluníčko tam ho mám okamžitě sundat. Ale že mám snížený podvozek o tom neřekl ani půl slova a to jsem měl připravený i papíry od něj, co mi poslali soudruzi z Německa. Takže jsem opět prošel. Napsal klasický závady ohledně rezavého podvozku a výfuku, a doporučil mi zajet na geometrii, trošku se mi sjíždí vnitřní strany pneumatik. Takže mám na další dva roky klid. Jupííí. 1 Citovat
omartinek Vloženo 23. Září 2013 Autor Vloženo 23. Září 2013 Jinak Stando, když si vzpomeneš koukni mi na cenu těch rozvodů + vodní pumpu!! Nebo ostatní kluci nemáte představu na kolik vyjde v autorizovaném servisu udělat rozvody? Citovat
marfan Vloženo 25. Září 2013 Vloženo 25. Září 2013 v mojej fabii boli rozvody robené pri 150tkm takže to závisí od toho či je ten remeň v poriadku alebo má už nejaké vady. Citovat
omartinek Vloženo 25. Říjen 2013 Autor Vloženo 25. Říjen 2013 Tak dneska jsem chtěl po 90000 km vyměnit svíčky, a asi jsem úplný amatér nebo co, ale nepodařilo se. Zlatá Š120, vytáhnul jsi fajfku a vytočil a hotovo. Ale tohle? Jak to dostat ven aby se kabely neurvaly fakt nevím. Je to zapuštěný jako prase, prsty tam sotva strčím. Hrůza. Nebo je na to nějaký fígl? Citovat
Ozi Toretto Vloženo 25. Říjen 2013 Vloženo 25. Říjen 2013 Co podvozek? Slyšel jsem ze bude potřeba měnit, je to tak? Citovat
omartinek Vloženo 26. Říjen 2013 Autor Vloženo 26. Říjen 2013 Ahoj Ozi, koukám máš dobré informace. Ano je to tak, mám zálusk na stavitelný podvozek od HP Sportingu, příští týden by se měli ozvat, tak uvidím. Citovat
Standis Vloženo 26. Říjen 2013 Vloženo 26. Říjen 2013 Tak dneska jsem chtěl po 90000 km vyměnit svíčky, a asi jsem úplný amatér nebo co, ale nepodařilo se. Zlatá Š120, vytáhnul jsi fajfku a vytočil a hotovo. Ale tohle? Jak to dostat ven aby se kabely neurvaly fakt nevím. Je to zapuštěný jako prase, prsty tam sotva strčím. Hrůza. Nebo je na to nějaký fígl? Fígl je v rukách zítra se ti na to podívám Citovat
Ozi Toretto Vloženo 26. Říjen 2013 Vloženo 26. Říjen 2013 obcas se ke me ty informace nejak dostanou. HP to je dobra volba, jako nahrada puvodniho podvozku a pak rovnou 17 kola, co? Citovat
omartinek Vloženo 26. Říjen 2013 Autor Vloženo 26. Říjen 2013 koukám máš stejné myšlenkové pochody jako já. Ale ještě nevím na kolik vyjde. Líbí se mi kola co prodává Lucason, 17" Kentaury, tak uvidím jak na tom budu finančně až mi řeknou cenu podvozku. Citovat
Ozi Toretto Vloženo 26. Říjen 2013 Vloženo 26. Říjen 2013 Tak držím palce ať ti to vyjde, Kentaury by Myšce moc slušeli... Citovat
Voice Vloženo 26. Říjen 2013 Vloženo 26. Říjen 2013 Já myslím že Gigara na sníženém podvozku je jasná volba né? Citovat
omartinek Vloženo 26. Říjen 2013 Autor Vloženo 26. Říjen 2013 Tak držím palce ať ti to vyjde, Kentaury by Myšce moc slušeli... taky si myslím, uvidím příští týden Citovat
omartinek Vloženo 26. Říjen 2013 Autor Vloženo 26. Říjen 2013 Já myslím že Gigara na sníženém podvozku je jasná volba né? vůbec netuším jak vypadají? Nemáš nějaké foto prosím? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.