Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

tak konečně jsem se dostal ke klukovi do dílny a nechal si udělat bublající výfuk. A ejhle, vlnovec byl úplně na prach. Ale 4 stovečky to spravily a je zase ticho. Hurá na dovču. :D

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak Myška má natočeno dnes 90000Km a s tím souvisí otázka? Dělat rozvody nebo ještě počkat? Co myslíte? 

Jinak dostane Myška ještě nové samolepky pro krásu když nám tak hezky slouží!!! 

Editováno: , autor: omartinek
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak dneska jsem byl s Myškou na STK! A zase masakr. Chytil jsem tam přímo majitele STK, kterému se nelíbil můj krásný černý pruh na předním okně. Až prý bude svítit sluníčko tam ho mám okamžitě sundat. Ale že mám snížený podvozek o tom neřekl ani půl slova a to jsem měl připravený i papíry od něj, co mi poslali soudruzi z Německa. :) Takže jsem opět prošel. Napsal klasický závady ohledně rezavého podvozku a výfuku, a doporučil mi zajet na geometrii, trošku se mi sjíždí vnitřní strany pneumatik. Takže mám na další dva roky klid. Jupííí.

Vloženo

Jinak Stando, když si vzpomeneš koukni mi na cenu těch rozvodů + vodní pumpu!!

Nebo ostatní kluci nemáte představu na kolik vyjde v autorizovaném servisu udělat rozvody? 

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak dneska jsem chtěl po 90000 km vyměnit svíčky, a asi jsem úplný amatér nebo co, ale nepodařilo se. Zlatá Š120, vytáhnul jsi fajfku a vytočil a hotovo. Ale tohle? Jak to dostat ven aby se kabely neurvaly fakt nevím. Je to zapuštěný jako prase, prsty tam sotva strčím. Hrůza. Nebo je na to nějaký fígl? :D

Vloženo

Tak dneska jsem chtěl po 90000 km vyměnit svíčky, a asi jsem úplný amatér nebo co, ale nepodařilo se. Zlatá Š120, vytáhnul jsi fajfku a vytočil a hotovo. Ale tohle? Jak to dostat ven aby se kabely neurvaly fakt nevím. Je to zapuštěný jako prase, prsty tam sotva strčím. Hrůza. Nebo je na to nějaký fígl? :D

Fígl je v rukách ;) zítra se ti na to podívám ;)

Vloženo

koukám máš stejné myšlenkové pochody jako já. Ale ještě nevím na kolik vyjde. Líbí se mi kola co prodává Lucason, 17" Kentaury, tak uvidím jak na tom budu finančně až mi řeknou cenu podvozku.  :kol-43:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...