Balrog Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Mám blbej dotaz: Když chci vyměnit kryt ruční brzdy tak jí musím vyndat celou a vyměnit a nebo jde jen kryt a musím jí nějak nastvovat po tom? Jsou stejné tapeci na dveřích u normál octávie a combi?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocka87 Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Celou ji vyndavat nemusíš, stačí jen sundat stávající kryt a nasunout nový, nic se nenastavuje. Přední tapecy jsou stejné, ale zadní už se liší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 22. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2010 díky a ten se jen vysune dopředu a vymění za nový?zkoušel jsem to a nějak mi to nešlo tak musím asi zabrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocka87 Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Ano. Zespodu krytu je takový zobáček, který musíš odehnout a potom kryt vysuneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 22. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2010 díky moc chci tam dát kryt ručky s RS a tak to zítra zkusím.škoda ty tapece chtěl jsem je dát taky RS,ale mám normál a ne combi tak tam budou starý s ambiente škodovky a nebo vyměním předná a zadní nechám ambiente?ale jak to bude vypadat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Lze namontovat zadní z kombi na liftback, opačně to nelze. Není to úplně optimální, ale na funkci to nemá vliv /rostlináře/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 22. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2010 a proč to nejde naopak,koukal jsem a jsou skoro stejné,myslíte že by bylo hnusné mít přední s RS a zadní ambiente?neviděli jste to někde?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Ahoj. No mě to trošku připadá patlala-matlala (vpředu a vzadu jiný tapec). Nikde jsem to neviděl, ale konec konců jezdíš s tím ty, tak si to udělej jak chceš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocka87 Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 (editace) díky moc chci tam dát kryt ručky s RS a tak to zítra zkusím.škoda ty tapece chtěl jsem je dát taky RS,ale mám normál a ne combi tak tam budou starý s ambiente škodovky a nebo vyměním předná a zadní nechám ambiente?ale jak to bude vypadat? Mám pro tebe radu. Já před časem řešil s tapecama stejný problém. Mám kombíka a když sem sháněl interiér RS, tak sem zaboha nemohl sehnat zadní tapecy. Dostal jsem nabídku na kompletní tapecy z liftbeku a napadlo mě na zadních prohodit šedý výplně za ty RSácký. Protože ať je to zadní tapec z liftu nebo kombi, ambiente nebo RS, tak výplně mají pořád stejný tvar Tapecy jsem tedy rozdělal, prohodil výplně, dal dohromady a RS tapecy na kombíka byly na světě . Editováno: 22. leden 2010, autor: kocka87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Odpor Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Naopak to nejde, protože tapec na sedana je delší. Takže se do combiku nevejde. Za to combi tapec do sedana ano jen tam trošku bude tapece chybět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.