Mates1.2 Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Prosím, mohl by mi někdo napsat, nebo nejlépe vyfotit, kde je orig. umístěná 12V zásuvka v kufru u sedana? Případně škoda číslo orig. zásuvky. Chtěl bych jí dodělat, ale nikde jsem nenašel kde má být a chci, aby to vypadalo tak jak má. Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Podle navodu to vypada na stejne umisteni jako v kombiku - na koberci kolem praveho kola. Ale priznavam, sedana jsem uvnitr nevidel, tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Má pravdu ten chlapec na pravém kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 A jak to že ty zásuvky nejsou taky v hatchbaku? Popř. se chci zeptat jestli se dá nějak dodělat, v létě elektrický chladící box není k zahození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Dá se dodělat objednej si tu co je v kombi a natáhni jeden kabel do pojistkového boxu a osadí se pojistkou 15A a kostra se upevní na kostřícím bodě v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Asi jsem úplně pitomej, ale koupil jsem origo zásuvku do kufru (obj. č. 1K0 919 309), ale čekal jsem jen 2 kontakty na zapojení a hle, tahle zásuvka má vzadu svorkovnici se 3 konektory . Nevíte někdo prosím jak správně zapojit. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 a co třeba hledat v elektrice?? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18570&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Omlouvám se, že to píšu sem, ale v tématu elektrika jsem samozřejmě hledal, i v citovaném vlákně, ale nenašel jsem uspokojivou odpověď na mou předchozí otázku (nebo jsem správně nepochopil), tak prosím za prominutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 A ten třetí pin není náhodou osvetlení zásuvky? jinak je tam + a - ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 11. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Ježiš já jsem ale blbej, to mě vůbec nenapadlo, no jo, určitě je ten třetí kontakt na osvětlení. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.