krysarr Vloženo 21. Srpen 2006 Vloženo 21. Srpen 2006 Davon: Uff, to se mi ulevilo...Jinak máš pravdu. Já musím taky skrášlovat auto postupně, jinak bych asi měl kufry před vchodem! Ikdyž teď dudu dělat celkem finančně náročnej RS předek, tak to mamina bere překvapivě s nadheldem. U mne to rozhodne s nadhledem nebylo, ale uz si zacina zvykat Citovat
Davon Vloženo 21. Srpen 2006 Vloženo 21. Srpen 2006 Davon: Uff, to se mi ulevilo...Jinak máš pravdu. Já musím taky skrášlovat auto postupně, jinak bych asi měl kufry před vchodem! Ikdyž teď dudu dělat celkem finančně náročnej RS předek, tak to mamina bere překvapivě s nadheldem. Bodet by to nebrala s nadhledem, je to preci jen viditelny kus auta. To treba podlozky doma nechapali, proc pry kdyz to neni videt!! Tak rikam: Citovat
Chlup Vloženo 22. Srpen 2006 Vloženo 22. Srpen 2006 fancarhifi napsal prosim o radu. Variant je několik.Pořídit k tomuto zesilovači kvalitní kompo pro přední systém a repro 6x4" pro původní inst. otvory.Nebo jak jsi uvedl do zad. dveří s tím, že by se použily také komponentní repro případně koaxiální. Nebo výkon zesilovač použít pro přední repro a zbylé dva kanály použít pro pohon subwooferu a zadní repro ponechat na zesilovačích autorádia.Tato varianta by se mi zdála jako nejvhodnější pro plné pokrytí pásma i nízkými kmitočty. prosim dělají se komponentni repro 6x4 kdyžtak značka Infinity neni podmínkou. diky Citovat
fancarhifi Vloženo 22. Srpen 2006 Vloženo 22. Srpen 2006 Dělají, ale ne tak jak je obvyklé.JBL P6452 Citovat
Honza01 Vloženo 24. Srpen 2006 Vloženo 24. Srpen 2006 Dostal jsem desku MDFky zdarma, ale má šířku 9mm. Jakým lepidlem to mám slepit k sobě na požadovanou šířku, aby to nedělalo nějkou neplechu? Citovat
fancarhifi Vloženo 25. Srpen 2006 Vloženo 25. Srpen 2006 Obyčejným Herkulesem něčím to zatěžkej a bude to držet jak čínská víra. Citovat
Honza01 Vloženo 14. Září 2006 Vloženo 14. Září 2006 Podložky hotový, všechno nachystaný, teď bych to rád vytlumil. Jakej Tecsound tam mám dát? Kde ho mají nejlevněji? Citovat
zabiak Vloženo 14. Září 2006 Vloženo 14. Září 2006 Dostal jsem desku MDFky zdarma, ale má šířku 9mm. Jakým lepidlem to mám slepit k sobě na požadovanou šířku, aby to nedělalo nějkou neplechu? Já to mám sešroubovaný samořezákama Citovat
Sydney Vloženo 17. Září 2006 Vloženo 17. Září 2006 Kam s tím! Místo pro tři zesilovače? Už to někdo řešil kam s tím, nejlepší umístění? Chci zachovat maximum využitelného prostoru. Citovat
Host MichalF Vloženo 17. Září 2006 Vloženo 17. Září 2006 (editace) Dvojita podlaha kufru ? Editováno: 13. leden 2011, autor: Wojnar Citovat
Sydney Vloženo 17. Září 2006 Vloženo 17. Září 2006 jj jiné řešení asi nebude.. už jsem si to do auta vyráběl a skončilo to tím, že jsem pak do kufru nedal vic než jednu sportovní tašku. a výsledek byl 131dB nevím jestli se do doho chci znovu pouštět s takovým nadšením. ALe vypadá to že to přes zimu budu dělat! :-)) Citovat
SpeedyTuning Vloženo 20. Září 2006 Vloženo 20. Září 2006 urcite ybch mel o neco zajem....na vejsky si neco vyrobim...ale ty redukce by to chtelo...a jeste doraz, cim to vetsinou tlumite? nechci nuic draheho ale efektniho Citovat
SpeedyTuning Vloženo 20. Září 2006 Vloženo 20. Září 2006 psal jsem mu mail skywolker2005@volny.cz tak uvidime...zatim dikys Citovat
Milan II Vloženo 20. Září 2006 Autor Vloženo 20. Září 2006 napis milanovi posle ti je Ano, velmi správně!! Podložek mám dost na to, abych průběžně pokryl poptávku. K dispozici jsou taky podložky pod zadní repro (jen limuzína). Vysvětlení proč podložky do zadu, je tady na mém webu v sekci audio. SpeedyTuning: už jsem ti poslal mejl na tvůj dotaz.... Citovat
fancarhifi Vloženo 20. Září 2006 Vloženo 20. Září 2006 Kam s tím! Místo pro tři zesilovače? Už to někdo řešil kam s tím, nejlepší umístění? Chci zachovat maximum využitelného prostoru. Třeba takhle...připrav se ale na trošku práce a financí. Citovat
SpeedyTuning Vloženo 21. Září 2006 Vloženo 21. Září 2006 http://teplice-tuning.cz/menu/obrazky/1/2.jpg http://www.teplice-tuning.cz/osobni/tuningy/ipage00017.htm http://www.teplice-tuning.cz/osobni/tuningy/ipage00038.htm Citovat
SpeedyTuning Vloženo 21. Září 2006 Vloženo 21. Září 2006 jeste mam jeden zesik v leve bocnici, a krasne se tam vejdou treba tri sportovni tasky na dovolenou atd :-) Citovat
Milan II Vloženo 2. Říjen 2006 Autor Vloženo 2. Říjen 2006 (editace) ... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat
Milan II Vloženo 18. Říjen 2006 Autor Vloženo 18. Říjen 2006 (editace) Mám strašně málo času a proto výroba "kapliček" pro zadní výškáče probíhá jen po večerech. Tak dám zatím jen ochutnávku v rozpracovaném stavu. Základ je MDF 10 mm potažený dámskou punčochou a natřený lepidlem Epoxy 1200 - ve třech vrstvách. V té šedé je zkusmo nasazený prstýnek, do kterého pak přijde nacvaknout tweter Hertz HT-18. Povrchová úprava bude šedá barva, jako zadní plasty. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.