wbz Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Je rozdíl mezi kapotou před a po faceliftu ? Má Oct. 2003 a hrozně mi nesedí ,nad světly u masky cca 1,5 cm mezera ale na blatníky sedí nádherně. Je vidět, že byla lakovaná, ale je po prvním majiteli a ten tvrdí ,že bouraná nebyla. Byl to asi předváděcí vůz Dobecar, tak moýná oni. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Aspon se bude lepe chladit Pokud maska k narazniku sedi, tak spis mas treba svetla lepena, tudis nepresne usazeni. To poznas pri dukladne prohlidce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wbz Vloženo 23. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Nesedí mi právě ani maska na nárazník, je tam právě tak stejně velká mezera, ale rohy kapoty lícují přesně. Právě proto se ptám zdali je před i po FL jiná kapota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Nesedí mi právě ani maska na nárazník, je tam právě tak stejně velká mezera, ale rohy kapoty lícují přesně. Právě proto se ptám zdali je před i po FL jiná kapota kapotá je stejná zkus to vyfotit zepředu jestli ta mezera je v normě, pokud sedí kapota s blatnikama tak ani gumové dorazy asi nepomuže "dotáhnout" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
james Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 pod kapotou máš takové gumové dorazy..Já když jsem koupil svou oktu, tak jedna strana byla vejš..Trošku jsem si s nima pohrál a mám to v rovině..Ale pozor ať to s tím točením nepřeženeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standb Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 (editace) Mám mezi přední maskou a nárazníkem nestejnou mezeru (viz foto), poradí někdo jak ji lze srovnat? Editováno: 23. leden 2010, autor: standb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejra Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Zezadu jsou úchyty, co tu masku drží. Tak ji povol a dolaď si to, pak přitáhni. Popřípadě musíš úchyty trochu ohnout. To znamená....na straně, kde je větší mezera natlač masku dovnitř, na druhé straně masku povytáhni ven. Vše s citem a dopadne to. Taky jsem rovnal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standb Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Díky za radu, zkusím to tímto způsobem srovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 podle fotky se mi nezdá i mezera nad světlama, chtělo by to asi lépe usadit i dorazy kapoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAN3RKO Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Nazdar....Dneska som odmontoval prednú masku z O1 RS lebo som dal striekať kapotu a po demontáži mám problém a to že na pravej strane mám medzi svetlom a maskou dosť veľkú medzeru ako na ľavej strane...viac do strany kde je tá veľká medzera už maska nejde... foto priložím neskôr. Octaviu som kúpil minulý rok niekedy v apríli a predchádzajúci majiteľ hovoril že menili kapotu a prednú masku lebo o niečo kúsok tukli.......Od vtedy som sa stou medzerou až tak nezaoberal len teraz ked som to lepšie videl....Včom bude problém? niektorí hovorili že asi dali predfaceliftovú masku na preto je na jednej strane dosť veľká medzera medzi maskou a svetlometom.....poradte či môže byť tá chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 tak to by musela být hodně velká mezera. Těch příčin, proč to nesedí jsou mraky - špatně usazená kapota, přední stěna, světla, maska.... a pokud to bylo ťuklé tak to ještě navíc může být hnuté, takže nevyrovnatelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.