Miroslav Hruška Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Zdravím všechny, v listopadu jsem měl malou nehodu, která skončila promáčknutým blatníkem na pravé straně. Vzhledem k průtahům s pojišťovnou a nedostatkem času mechanika jsem závadu doposud neopravil. V půli února mi ale končí technická a tak jsem se chtěl zeptat, zda auto projde technickou i s touto závadou, nebo ji budu muset opravit ještě před STK. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Projde, protože to máš jen pomačkaný. Nemáš to trhlý nebo odpadávající díl. To je kosmetická vada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Hruška Vloženo 24. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Supr, díky. Myslel jsem si to ale pro jistotu jsem se ještě zeptal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 JJ..to je úplně v pohodě.....na STK ti na to nemůžou vůbec nic říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Taky si myslim ze to musi byt v poho a kdyby se jim nahodou neco nelibilo, tak to muzou dat maximalne do lehkych zavad s kterymi auto taky projde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Stk v pohode prejdes. Oprava takto tuknuteho blatniku trva par hodin. Daj si to opravit tu: http://www.promackliny.cz/ alebo tu: http://www.karosar.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Neni jednoduzsi si sehnat z vrakace stribrny blatnik a jen to prehodit? Kdyz najdes stejnej odstin . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Hruška Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 No nemám na to teď moc času, na technickou jdu v pondělí a to určitě nestihnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Technická je v pohodě pokud tam nejsou ostré hrany... kdyby byl prasklý třeba plastový nárazník a byly tam ostré hrany tak tě pošlou k šípku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 A nesmí to být na nosné části. Měli jsme auto z půjčovny a jak každý půlrok se dělala taková zběžná prohlídka, tak nám auto kvůli mírně promáčklého prahu na pár dnů vzali na opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 No nemám na to teď moc času, na technickou jdu v pondělí a to určitě nestihnu. no možná jsi mohl napsat jak to dopadlo........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 tema je 1 rok stara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 (editace) Tady to není takový problém, ale horší je, že já ještě furt píšu do objednávek, zpráv apod 2010 Dík za upozornění. PS: Aspoň budou jiní vědět, že kvůli STK blatník klepat nemusí . PS2: Myslím, že je to kvůli tomu, že fórum k danému tématu nabízí dole "Podobná témata". Teď už si dávám pozor, ale taky jsem se párkrát málem nachytal. A to tam jsou témata někdy i 4-5 roků stará. Editováno: 7. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 tema je 1 rok stara. vím...číst umím...ale napsat to sem mohl...na co se pak téma zakládá, když tu není rozhřešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.