Publikováno Leden 24, 201015 r Zdravím všechny, v listopadu jsem měl malou nehodu, která skončila promáčknutým blatníkem na pravé straně. Vzhledem k průtahům s pojišťovnou a nedostatkem času mechanika jsem závadu doposud neopravil. V půli února mi ale končí technická a tak jsem se chtěl zeptat, zda auto projde technickou i s touto závadou, nebo ji budu muset opravit ještě před STK. Díky.
Leden 24, 201015 r Projde, protože to máš jen pomačkaný. Nemáš to trhlý nebo odpadávající díl. To je kosmetická vada.
Leden 24, 201015 r Taky si myslim ze to musi byt v poho a kdyby se jim nahodou neco nelibilo, tak to muzou dat maximalne do lehkych zavad s kterymi auto taky projde.
Leden 25, 201015 r Stk v pohode prejdes. Oprava takto tuknuteho blatniku trva par hodin. Daj si to opravit tu: http://www.promackliny.cz/ alebo tu: http://www.karosar.cz/
Leden 26, 201015 r Neni jednoduzsi si sehnat z vrakace stribrny blatnik a jen to prehodit? Kdyz najdes stejnej odstin .
Leden 27, 201015 r Autor No nemám na to teď moc času, na technickou jdu v pondělí a to určitě nestihnu.
Únor 6, 201114 r Technická je v pohodě pokud tam nejsou ostré hrany... kdyby byl prasklý třeba plastový nárazník a byly tam ostré hrany tak tě pošlou k šípku :-)
Únor 7, 201114 r A nesmí to být na nosné části. Měli jsme auto z půjčovny a jak každý půlrok se dělala taková zběžná prohlídka, tak nám auto kvůli mírně promáčklého prahu na pár dnů vzali na opravu.
Únor 7, 201114 r No nemám na to teď moc času, na technickou jdu v pondělí a to určitě nestihnu. no možná jsi mohl napsat jak to dopadlo........
Únor 7, 201114 r Tady to není takový problém, ale horší je, že já ještě furt píšu do objednávek, zpráv apod 2010 Dík za upozornění. PS: Aspoň budou jiní vědět, že kvůli STK blatník klepat nemusí . PS2: Myslím, že je to kvůli tomu, že fórum k danému tématu nabízí dole "Podobná témata". Teď už si dávám pozor, ale taky jsem se párkrát málem nachytal. A to tam jsou témata někdy i 4-5 roků stará. Upraveno Únor 7, 201114 r od Wojnar
Únor 7, 201114 r tema je 1 rok stara. vím...číst umím...ale napsat to sem mohl...na co se pak téma zakládá, když tu není rozhřešení
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.