Přejít na obsah

Převodovka -únik oleje

Liapor

Doporučené příspěvky

Zdar chlapi,předevčírem jsem měnil u mojeho SDI olej a vyděsilo mne,že mám na spodku převodovky kaply oleje.Tak sem to všechno hezky utřel a včera po najetejch 100 km na to koukám a hele zase kapky oleje.Tak se ptám jestli je to u Fabie normální nebo jestli se mám znepokojit.Převod olej sem nekontroloval,pač em u nikoho nesehnal 17-ku imbus.Auto nevím kolik má přesně najeto,ale motor je kráně suchej.Dík za názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar chlapi,předevčírem jsem měnil u mojeho SDI olej a vyděsilo mne,že mám na spodku převodovky kaply oleje.Tak sem to všechno hezky utřel a včera po najetejch 100 km na to koukám a hele zase kapky oleje.Tak se ptám jestli je to u Fabie normální nebo jestli se mám znepokojit.Převod olej sem nekontroloval,pač em u nikoho nesehnal 17-ku imbus.Auto nevím kolik má přesně najeto,ale motor je kráně suchej.Dík za názor.

ahojda .. mam 1.4 Mpi a pozoruji to same jako ty .. u me mam pocit,ze to lehce sakne u zpateckoveho cidla .. zkousel jsm ho lehce dotahnout,ale nejde to .. tak nevim .. ale delaji se mi take kapicky .. na podzim jdu na garancku tak jim to asi reknu ..

kluci,nevite jak se tohoto zbavit .. ?

diky .. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...