1phantom Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Ahoj Ma niekto skusenost s tym ze mu vytekal olej medzi spojom ? jedna sa o tu skrinku na com je naskrutkovany olejovy filter. Tecie to medzi drziakom a motorom. mam octavia 1998 1,8 20VT. AGU motor Staci pretesnit tu skrinku ako sa opiera k motoru? Dakujem za kazdu radu a postreh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 vyměnil bych to těsnění co tam je a někdy je to jen povolený drží to matka která je vidět když se dá dolu olejový filtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Neteče ti to uplně nahoře okolo těsnícího okroužku na tý plastový matce co je podní ten olejovej filtr? taky se mi to stalo a vypadalo to jako když teče olejový chladič pod ním . Celý jsem to měl rozdělaný a přetěsňoval jsem to zbytečně a pak jsem si všimnul že netěsní ten okroužek na víčku olejovýho filtru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1phantom Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 vyměnil bych to těsnění co tam je a někdy je to jen povolený drží to matka která je vidět když se dá dolu olejový filtr dakujem, skusim zajtra v servise. PS: to tesnienie je dostat kupit ako nahradny diel? alebo treba vyrobit, poprípade stací ten cerveny silikon co sa dava aj pod hlavu valcov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 No je vždy nová u nového olejového filtru a jinak se dá koupit i samostatně třeba v HOSTRU je to gumový O kroužek stačí vzít ten starý a popřípadě i s víčkem a oni si to změří a dají ten samej. Mrkni třeba tady dole aby si mohl hledat i něco podobnýho a možná i ve škodovce budou mít jako díl je to korunová záležitost. A silikon v žádným případě na to nedávej. http://www.edb.cz/Detail.aspx?L=CZ&SML=6107202243000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1phantom Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 (editace) Teraz som trosku mimo :-( Neviem ci dobre rozumiem ja alebo ty. Mne ten olej vyraza pri spoji kde je motor a ta skrinka - na tej skrinke je zospodu nasrobovany olejovy filter. ta skrinka, respektivne rozvodnik ma take iste tesnenie ako je na olejovom filtry? lebo mne netecie s tesnenia olejoveho filtra ale medzi spojom -motor -> rozvodnik a len pri nastartovanom motore Editováno: 27. leden 2010, autor: 1phantom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Máš foto jak to vypadá? mrknu na to aby jsme se nebavili jeden o voze druhý o koze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1phantom Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 (editace) zajtra to odfotim a supnem nsem, ale uz budem po servise. ked bude niekomu tiect aspon bude mudrejsi. popisem co a ako v servise spravili. PS: s tej skrinky idu dalsie hadice - predpokladam ze rozvod oleja do turba, cooleru . . . . ale niesom si isty, odinstaloval som etku, tak len matne bludim ze ako sa ta skrinka presne vola Editováno: 27. leden 2010, autor: 1phantom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Ta skříňka o které se tady mluví je chladi oleje a to těsnění je mezi blokem a chladičem oleje. Takže těsnění filtru sem vůbec nemotejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 No právě proto že tam je chladič oleje taky jsem si myslel že mi tče někde od tamtud tak jsem nakoupil všechny těsnění a na konec jsem to rozebral ale bylo to zbytečný protože to teklo tím okroužkem ve víčku co se mění filtr. výměna a po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Ale on sa na zaciatku v 3 poste len pytal ci NAHODOU to nemas az zhora od oleja a tam dole sa ti to len zbiera dokopy,tak preto o voze a vy o koze. Zeby si sa na to pozrel,nic viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simk_Hunter Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Mám ten stejný problém! Teče mezi blokem a chladičem oleje.. Mám motor 1.8 20 V .. Víte někdo typ toho těsnění? A dostanu se k tomu teda tak,že sundám olej.filtr a bude tam matka jo? VID_20180325_164251.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.