Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj

Ma niekto skusenost s tym ze mu vytekal olej medzi spojom ? jedna sa o tu skrinku na com je naskrutkovany olejovy filter.

Tecie to medzi drziakom a motorom.

mam octavia 1998 1,8 20VT. AGU motor

Staci pretesnit tu skrinku ako sa opiera k motoru?

Dakujem za kazdu radu a postreh.

Vloženo

Neteče ti to uplně nahoře okolo těsnícího okroužku na tý plastový matce co je podní ten olejovej filtr? taky se mi to stalo a vypadalo to jako když teče olejový chladič pod ním . Celý jsem to měl rozdělaný a přetěsňoval jsem to zbytečně a pak jsem si všimnul že netěsní ten okroužek na víčku olejovýho filtru.

Vloženo
vyměnil bych to těsnění co tam je a někdy je to jen povolený drží to matka která je vidět když se dá dolu olejový filtr

dakujem, skusim zajtra v servise.

PS: to tesnienie je dostat kupit ako nahradny diel? alebo treba vyrobit, poprípade stací ten cerveny silikon co sa dava aj pod hlavu valcov?

Vloženo

No je vždy nová u nového olejového filtru a jinak se dá koupit i samostatně třeba v HOSTRU je to gumový O kroužek stačí vzít ten starý a popřípadě i s víčkem a oni si to změří a dají ten samej. Mrkni třeba tady dole aby si mohl hledat i něco podobnýho a možná i ve škodovce budou mít jako díl je to korunová záležitost. A silikon v žádným případě na to nedávej.

http://www.edb.cz/Detail.aspx?L=CZ&SML=6107202243000

Vloženo (editace)

Teraz som trosku mimo :-(

Neviem ci dobre rozumiem ja alebo ty.

Mne ten olej vyraza pri spoji kde je motor a ta skrinka - na tej skrinke je zospodu nasrobovany olejovy filter.

ta skrinka, respektivne rozvodnik ma take iste tesnenie ako je na olejovom filtry? lebo mne netecie s tesnenia olejoveho filtra ale medzi spojom -motor -> rozvodnik a len pri nastartovanom motore

Editováno: , autor: 1phantom
Vloženo (editace)

zajtra to odfotim a supnem nsem, ale uz budem po servise. ked bude niekomu tiect aspon bude mudrejsi.

popisem co a ako v servise spravili.

PS: s tej skrinky idu dalsie hadice - predpokladam ze rozvod oleja do turba, cooleru . . . .

ale niesom si isty, odinstaloval som etku, tak len matne bludim ze ako sa ta skrinka presne vola

Editováno: , autor: 1phantom
Vloženo

No právě proto že tam je chladič oleje taky jsem si myslel že mi tče někde od tamtud tak jsem nakoupil všechny těsnění a na konec jsem to rozebral ale bylo to zbytečný protože to teklo tím okroužkem ve víčku co se mění filtr. výměna a po problému.

Vloženo

Ale on sa na zaciatku v 3 poste len pytal ci NAHODOU to nemas az zhora od oleja a tam dole sa ti to len zbiera dokopy,tak preto o voze a vy o koze.

Zeby si sa na to pozrel,nic viac.

• o 8 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...