Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj

Ma niekto skusenost s tym ze mu vytekal olej medzi spojom ? jedna sa o tu skrinku na com je naskrutkovany olejovy filter.

Tecie to medzi drziakom a motorom.

mam octavia 1998 1,8 20VT. AGU motor

Staci pretesnit tu skrinku ako sa opiera k motoru?

Dakujem za kazdu radu a postreh.

vyměnil bych to těsnění co tam je a někdy je to jen povolený drží to matka která je vidět když se dá dolu olejový filtr

Neteče ti to uplně nahoře okolo těsnícího okroužku na tý plastový matce co je podní ten olejovej filtr? taky se mi to stalo a vypadalo to jako když teče olejový chladič pod ním . Celý jsem to měl rozdělaný a přetěsňoval jsem to zbytečně a pak jsem si všimnul že netěsní ten okroužek na víčku olejovýho filtru.

• Autor
vyměnil bych to těsnění co tam je a někdy je to jen povolený drží to matka která je vidět když se dá dolu olejový filtr

dakujem, skusim zajtra v servise.

PS: to tesnienie je dostat kupit ako nahradny diel? alebo treba vyrobit, poprípade stací ten cerveny silikon co sa dava aj pod hlavu valcov?

No je vždy nová u nového olejového filtru a jinak se dá koupit i samostatně třeba v HOSTRU je to gumový O kroužek stačí vzít ten starý a popřípadě i s víčkem a oni si to změří a dají ten samej. Mrkni třeba tady dole aby si mohl hledat i něco podobnýho a možná i ve škodovce budou mít jako díl je to korunová záležitost. A silikon v žádným případě na to nedávej.

http://www.edb.cz/Detail.aspx?L=CZ&SML=6107202243000

• Autor

Teraz som trosku mimo :-(

Neviem ci dobre rozumiem ja alebo ty.

Mne ten olej vyraza pri spoji kde je motor a ta skrinka - na tej skrinke je zospodu nasrobovany olejovy filter.

ta skrinka, respektivne rozvodnik ma take iste tesnenie ako je na olejovom filtry? lebo mne netecie s tesnenia olejoveho filtra ale medzi spojom -motor -> rozvodnik a len pri nastartovanom motore

Upraveno od 1phantom

Máš foto jak to vypadá? mrknu na to aby jsme se nebavili jeden o voze druhý o koze.

• Autor

zajtra to odfotim a supnem nsem, ale uz budem po servise. ked bude niekomu tiect aspon bude mudrejsi.

popisem co a ako v servise spravili.

PS: s tej skrinky idu dalsie hadice - predpokladam ze rozvod oleja do turba, cooleru . . . .

ale niesom si isty, odinstaloval som etku, tak len matne bludim ze ako sa ta skrinka presne vola

Upraveno od 1phantom

Ta skříňka o které se tady mluví je chladi oleje a to těsnění je mezi blokem a chladičem oleje. Takže těsnění filtru sem vůbec nemotejte.

No právě proto že tam je chladič oleje taky jsem si myslel že mi tče někde od tamtud tak jsem nakoupil všechny těsnění a na konec jsem to rozebral ale bylo to zbytečný protože to teklo tím okroužkem ve víčku co se mění filtr. výměna a po problému.

Ale on sa na zaciatku v 3 poste len pytal ci NAHODOU to nemas az zhora od oleja a tam dole sa ti to len zbiera dokopy,tak preto o voze a vy o koze.

Zeby si sa na to pozrel,nic viac.

• 8 let později...

Mám ten stejný problém! Teče mezi blokem a chladičem oleje.. Mám motor 1.8 20 V .. Víte někdo typ toho těsnění? A dostanu se k tomu teda tak,že sundám olej.filtr a bude tam matka jo? 

IMG_20180325_175418.jpg

VID_20180325_164251.mp4

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.