pikot Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Zdravim asi ne jako prvni ani jako posledni sem urval, pri parkovani, takovej ten cernej plast pod prednim naraznikem a ac sem googloval tak sem ho nikde nenasel muzete mi nekdo plz pomoct kdeby se dal sehnat? (praha bo severni cechy). Diky Mara P.S orry za popis ale pro mne to jen proste "cernej plast pod naraznikem" ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikot Vloženo 2. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 jo a zapomnel sem mam Octavii z 1997 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Vrakoviste Cerny Most Praha - 603572962, Vrakoviste Horni Pocernice - 602280972 .. urcite toho tam budou mit mraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikot Vloženo 2. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 OK diky za tip vyzkousim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Urval jsem ho taky. A potom jsem ho ještě přejel. Jsem prostě šikula. Zatím drží, ale taky bych potřeboval novej. Nevíte kde ho sehnat v Brně. Nejlíp gumovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 taky jsem ho sundal bylo to na cernaku pri parkovani. kdyz jsem odjizdel tak koukam jak na me lidi divnej cumej tak mi to nedalo a kouknul jsem a on mi ten plast drzel jen na jedny strane a tu druhou jsem tahnul po zemi. Jeste ze ty lidi koukali jinak bych si ho prejel ale takhle jsem ho tam nacvaknul zpet a bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikot Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Ja ho urval taky na cernaku ) ale je videt ze sem asi cholerictejsi protze kdyz sem popojel tak sem zjistil ze ho mam na jedny strane urvanej a tak mne to nas**** ze sem ho porste na druhy strane taky urval, protoze sem mnel plny auto tak sem ho nemel kam dat, tak sem o nej prisel. S odstupem casu premejslim ze to nebylo chovani uplne adekvatni situaci a moh sem bejt min agresivni. Ale po vikendu stravenyho s tchyni pojizdenim po prazskejch nakupech (prijela se na nas podivat) bych chtel videt toho kdo by se udrzel ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Urval jsem ho taky. A potom jsem ho ještě přejel. Jsem prostě šikula. Zatím drží, ale taky bych potřeboval novej. Nevíte kde ho sehnat v Brně. Nejlíp gumovej. Klidně vyměním fungl novej za Tvůj ničemnej... A jsem taky Brno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Ja ho urval taky na cernaku ) ale je videt ze sem asi cholerictejsi protze kdyz sem popojel tak sem zjistil ze ho mam na jedny strane urvanej a tak mne to nas**** ze sem ho porste na druhy strane taky urval, protoze sem mnel plny auto tak sem ho nemel kam dat, tak sem o nej prisel. S odstupem casu premejslim ze to nebylo chovani uplne adekvatni situaci a moh sem bejt min agresivni. Ale po vikendu stravenyho s tchyni pojizdenim po prazskejch nakupech (prijela se na nas podivat) bych chtel videt toho kdo by se udrzel ))) Soucitim s Tebou, to bych ji jeste tim plastem asi vzal po kebuli Jinak ja mam ty plasty schovany po nandavani spojleru, ale sezenete to bez problemu na kazdym vrakaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cougar Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 ja jsem samozrejme lehce urval zespoda, tak jsem si ho v zime koupil a na radu nevymenoval.. jeste ze jsem udelal.. pres zimu jsem ho urval komplet... sehnal jsem ho v praze Radotine.. rozhodne NEKUPOVAT znackovej u skodovky, stoji to X krat vice.. koupil jsem ho v Radotin za 990 Kc, nemeckej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikot Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Cougar: - moh by si mi plz dat kontakt? zatim co sem poptal vrakace tak se pohybuje cena 700-1200 podle stavu. All:Ja jeste zkusim pak hodit sondu na nejakou moto burzu a pak se rozhodnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Hoďte si tam komplet nárazník z faceliftu.......Tam už nic neurvete : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurajus Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 To já jsem ho neurval, ale jenom tak vyhnul, jako by byl uprostřed do špice. Nevíte někdo jestli se to dá srovnat? Třeba horkovzdušnou pistolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 ?????????????????????? Tak ho nacvakni zpět..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurajus Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 V tom to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 asi vím co myslíš, protože já ho mám takypo zimě uprostřed nějak divně pokrocenej, a vycvaklej není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Tak si skoč na vrakáč a máš klid...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 srovnáš v pohodě...horkovzdušku a kbelík se studenou vodou a v pohodě vytvaruješ ;o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cougar Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Cougar: - moh by si mi plz dat kontakt? zatim co sem poptal vrakace tak se pohybuje cena 700-1200 podle stavu. All:Ja jeste zkusim pak hodit sondu na nejakou moto burzu a pak se rozhodnu. Autodíly 257 811 428, 257 810 425, Pod Kaplicí 12/93 Praha 16 - Radotín .... a domluv mi tam na priste nakou slevu =))) za me doporuceni =))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikot Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Cougar: Diky, urcite se zminim, zkusim svoje vyjednavacsky umeni a uvidime jakej rabat ti dohodnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Jestli ten plast nekdo chcete za nejaky pakatel ho necham klidne i s naraznikem.Ale jsem ze Šluknovskýho výběžku. Stav celkem slusnej viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 zdary bary, já to pred rokem sundal taky. Bohužel s ním šel sr.. i podběh!!! Trošku šutr v trávě!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.