Jano68855 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 (editace) Octavia II Nema prosim niekto skusenosť s tymto problemom. Aj keď ja nadržka ostrekovačov plná svieti kontrolka hladiny kvapaliny na display. Editováno: 28. leden 2010, autor: Jano68855 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Zkus vyndat čilo ven očistit ho a když to nepomůže tak dej nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrc5 Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Este predtym ako ho vyberies tak skus do prazdnej nadrzky naliat asi 3l horucej vody... Nemyslim vriacej ale horucej ( ja som dal taku ze ked som to lial z obycajnej plastovej flase od mineralky tak som to len len vedel drzat kvoli teplote v holych rukach) a tym ocistis kontakty na ktore sa vraj chyta mastnota hoci ja nechapem odkial. Ja som tento problem takto odstranil a vsetko bezi dalej ako nove. Za pokus to stoji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 prohledej moje příspěvky, vysvětloval jsem to tady dlouze a psát znova to nebudu. Horká voda to nespraví, není to mastnota, je to oxidace a souvisí to i z teplotou... ale jinak...přes změnu merného odporu kapaliny tento dotaz je zde každou zimu x krát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrc5 Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 ja som to horucou vodou vyriesil aj mne aj kolegovi.... je pravda ze ja mam auto 10mesiacov a on 5 takze to asi nestihlo zaoxidovat :-) v servise ze hned vymenia nove cidlo ze bezna zavada a meni sa cidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Tenhle topick už je trochu starší, ale náhodou sem sem zašel... chci se zeptat, to čidlo množství kapaliny v ostřikovačích, to měla každá octavia II??? Mě totiž nic neukazuje, když dojde. Mam r.v. 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 (editace) Čidlo je myslim jen v 5l nádržkách (s ostřikovači světel), v 3l ne. Editováno: 7. Únor 2011, autor: :Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 To by mohlo být. Mám na 3l a taky nic nesignalizuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 takže když nemam xeny, tak mi to nic hlásit nebude, když xeny mam, hlásí to, ale jenom množství kapaliny pro ostřikovače xenonů... :'> to je taky docela mazec, takže je důležitější umytí světel, než čelního skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Nádržka je společná pro ostřik skla i světel, proto je taky 5l. Aby to člověk nemusel dolejvat častěji než phm. Viz. návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Jo tak, takže při předělávání světel na xeny se nepřidává nádobka, ale mění ta stávající za větší, tak teď už to dává smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 A aby to dávalo smysl tak xenony se nepředělávaj na kolečko ale na automatickou nivelaci pro úplnost toho co zamejšlíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 ...Aby to člověk nemusel dolejvat častěji než phm. ...takže je důležitější umytí světel, než čelního skla Ono to tak bohužel trochu je, já většinu vystříkám zbytečně na světla (když jsou zapnuté potkávačky) :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Ono je to závislé, jestli ty světla svítí??? Takže když mam dení svícení udělané na mlhovkách a budu potřebovat si setřít okno, tak to nebude stříkat na světla , ale jenom na okno??? To by bylo totiž celkem fajn, že by to ostřikovalo akorát když budu svítit hlavníma světlama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 jj, když svítí ve FL daylight v nárazníku, tak to hlavní světla neostřikuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Tak doufam, že to tak bude i u mě na před FL... Každej na to totiž nadává a spoustu lidí ostřiky odpojilo, aby nedolejvaly pořád vodu... Tak mě napadlo, jestli to třeba nejde nastavit až např. na 10 ostříknutí , přece někde musí být nastavenej interval a měl by jít VAGem přepsat v jednotce, když tam jde nastavit pomalu všechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 U předFL byly jako denní potkávačky, ne? Bohužel nevím, co a jak se tam dá nastavit :-( Jinak ty ostřiky fungují jen na první a pak každé "několikáté" zmáčknutí, ale podle zákona schválnosti když např. míjíš kamion a potřebuješ rychle vyčistit sklo, začne to ostřikovat světla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 na predFL pokud mas denni pres mlhy tak ti to svetla taky neostrikuje - mam to tak a je to ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Počet ostřiků se dá nastavit buď VAGem, nebo na Maxidotu, když ho auto má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Jj mam udělaný svícení na mlhovky, takže by to mělo být OK... Pro ostatní by bylo fajn, pokud jak tu píše FELLA to jde nastavit VAGem, při nejnbližší výměně oleje kde se maže a přenastavuje interval další výměny si to nechat přenastavit, myslim že je hovadina ostřikovat světla každým 5tým střikem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.