dano696 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Stary vypinac stretavacich svetiel sa mi pokazil a kupil som si novy no a hlavne by som potreboval navod ako vymenit ten stary vypinac za novy. A taktiez mam ten isty problem aj s vypinacom na vyhrievanie zadneho skla. Tak tiez by som potreboval ako vybrat ten stary a vymenit za novy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Co na tom chces poradit? Ved tam mas svorkovnice. Tak pozries kam ide kablik a tam to vymenis. Na tom sa neda co zbabrat. Tie plasty v ktorom mas oba tie spinace drzia kazdy na jednom srobiku. Tie ktore su od pristrojovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Belan Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Akurat bacha, ked to budes menit a davat von to tlacitko na tie pliesky ktore ich drzia.. Aby sa ti nezlomili tie zapadky.. Inac mne vecinou staci vymenit vo vypinaci ten biely plast cez ktory to precvakava a vsetko funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano696 Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Akurat bacha, ked to budes menit a davat von to tlacitko na tie pliesky ktore ich drzia.. Aby sa ti nezlomili tie zapadky..Inac mne vecinou staci vymenit vo vypinaci ten biely plast cez ktory to precvakava a vsetko funguje ok vdaka a keby som chcel tiez len ten plast vymenit tak to ako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.