Publikováno Leden 28, 201015 r Stary vypinac stretavacich svetiel sa mi pokazil a kupil som si novy no a hlavne by som potreboval navod ako vymenit ten stary vypinac za novy. A taktiez mam ten isty problem aj s vypinacom na vyhrievanie zadneho skla. Tak tiez by som potreboval ako vybrat ten stary a vymenit za novy.
Leden 31, 201015 r Co na tom chces poradit? Ved tam mas svorkovnice. Tak pozries kam ide kablik a tam to vymenis. Na tom sa neda co zbabrat. Tie plasty v ktorom mas oba tie spinace drzia kazdy na jednom srobiku. Tie ktore su od pristrojovky.
Leden 31, 201015 r Akurat bacha, ked to budes menit a davat von to tlacitko na tie pliesky ktore ich drzia.. Aby sa ti nezlomili tie zapadky.. Inac mne vecinou staci vymenit vo vypinaci ten biely plast cez ktory to precvakava a vsetko funguje
Únor 1, 201015 r Autor Akurat bacha, ked to budes menit a davat von to tlacitko na tie pliesky ktore ich drzia.. Aby sa ti nezlomili tie zapadky..Inac mne vecinou staci vymenit vo vypinaci ten biely plast cez ktory to precvakava a vsetko funguje ok vdaka a keby som chcel tiez len ten plast vymenit tak to ako?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.